Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyJeřabinová, Praha - Motol

Jeřabinová, Praha - Motol
Měsíční nájemné16 000 Kč


Byt 3+kk ve 4. patře nového 6-patrového domu s výtahem, s krásným výhledem, o velikosti 76m2 + 6m2 balkon s orientací na jih. Kolaudace domu proběhla v 1/2003. Kuchyňská linka plně vybavená vestavnými spotřebiči, koupelna s vanou, dvojumyvadlem a WC, dále 1xWC samostatně, 2xložnice (14m2 a 12m2). V chodbě vestavěné skříně. Ve všech místnostech vč.chodby plovoucí laminátové podlahy, v koupelně dlažba s podlahovým topením. Garážové stání patřící k bytu v suterénu domu, další možnosti parkování na parkovišti před domem. Klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností (bus i tramvaj – 10min.na metro Anděl, 20min. do centra, 20min. na letiště), v blízkosti zeleně (parky Ladronka, Obora Hvězda, Cibulky). Vhodné i pro rodinu s dětmi či skupinu studentů. Volný ihned. Cena 16.000 Kč/měs. (vč.garáž. stání) + poplatky cca 4.300Kč/měs. (zúčtovatelné). Prohlídky možné po dohodě.

K nastěhování: 1/6/2008

A 3-room flat on the 4th floor out of 6, in a new house with a lift, with a beautiful view and an area of 76 sq.m. plus 6 sq.m. balcony (south oriented). House built in 1/2003. Kitchen fully equipped with electrical appliances, bathroom with bath, double-basin and toilet, another separate toilet, 2 bedrooms (14 sq.m. and 12 sq.m.). Fitted wardrobe in the hall. All rooms with floating laminate flooring, heated floor in bathroom. Underground parking place belonging to the flat, additional parking places on a parking lot in front of the house. Quiet area near bus and tram stations (10 min. to Andel metro station, 20 min. to city center, 20 min.to airport), sourrounded by park forests (Ladronka, Obora Hvězda, Cibulky). Suitable also for families and/or group of students. Vacant immediately. Rent 16.000 CZK/month plus 4.300 CZK/month service charges. Visits upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5578
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha82
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.