Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 132 m² bez realitkyPřemyslovská, Praha - Vinohrady

Přemyslovská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce135 000 Kč


Krásný byt z dvacátých let. Nádherně opraven. Během rozsáhlé rekonstrukce v roce 2014 položeny nové rozvody vody, nové elektro, jak kabely, tak zásuvky,

obnažili a upravily betonové stropy. Výška stropů 3.3m.

V bytě je nová koupelna, wc. Všechny dřevěné prvky (dveře, okna) jsou repasovány, včetně původního kování, dřevěné rolety na oknech, radiátory jsou původní nově natřené, dřevěné podlahy jsou původní, zbroušené a repasované (parkety).

Dispozice bytu: vstupní chodba, hala s kuchyní a obývacím pokojem, z obývacího pokoje vstup do ložnice, z haly vstup do samostatné koupelny a na samostatnou toaletu, z haly dále vstup do dvou pokojů orientovaných do dvora.

Z jednoho pokoje přímý vstup na společnou zahradu (s pískovištěm, houpačkou, trampolínou). Ze vstupní chodby pak vstup do velké komory/šatny.

K bytu patří velký zděný a suchý sklep, který je po kompletní rekonstrukci. Byt je od podlahy velmi teplý (v suterenu domu je kotelna). Klidná ulice, dům se nachází v bezprostřední blízkosti Náměstí Jiřího z Poděbrad.

Beautiful old apartment from the twenties. Lovingly renovated in 2014. High ceilings. Wooden floorboards and original metalwork.

With modern dry cellar and direct access from the apartment to a shared green garden with sandpit, strawberry patch, swing and trampoline.

In a calm street, right next to Jiriho z Podebrad, the most highly sought after residential locality in Prague. 4 minute walk to metro station. 10 minute walk to Flora shopping centre. 3 stops on the metro from city centre.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558898
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha132
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.