Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 234 m² bez realitkyZávětří, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Závětří, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 253 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte luxusní bydlení nebo reprezentativní sídlo firmy ve vyhledávané lokalitě Brno – Žabovřesky? Pak právě pro Vás máme nabídku prodeje nemovitosti v osobním vlastnictví na ulici Závětří. Jedná se o moderní třípodlažní rodinný dům o užitné ploše 234 m2. Na domě byla právě dokončena kompletní renovace.

Dům disponuje 2 oddělenými byty. Vstup do domu bezpečnostními dveřmi přes zádveří a prostornou halu. V místnosti pod schodištěm je malá komora. V přízemí domu je garáž s velkým úložným prostorem, další parkovací stání v předzahrádce domu a možnost parkování třetího auta přímo před domem.

V přízemí domu se nachází byt 1+kk o CP 35 m2 (předsíň, obytná místnost s moderní kuchyňskou linkou, jídelní částí a ložnicí, dále pak WC s umyvadlem a koupelna se sprchovým koutem). Z bytu lze po schodech vyjít na prostornou terasu. Tento byt má samostatná měřidla elektřiny, teplé a studené vody, vytápění je řešeno plynovým kotlem společným pro oba byty. Byt má samostatnou pojistkovou skříň a je vhodný i k pronájmu.

Po schodišti z haly domu se vchází do 2. podlaží do bytu 4+1 o CP 170 m2. Byt je řešen jako mezonetový s oddělenou denní a noční zónou. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. Za nimi se nachází předsíň s vestavěnou skříní, kuchyň zn. Hanák (vybavená značkovými spotřebiči – sklokeramická deska, digestoř, myčka, lednice s mrazákem) s jídelnou (celkem 16 m2), hostinský/studentský pokoj (11 m2), velký obývací pokoj s krbem (36 m2) a dále WC s umyvadlem. Z kuchyně lze vyjít přímo na terasu a dále pak na okrasnou zahradu. Pod terasou se nachází sklep, vhodný pro uskladnění brambor, ovoce či vína. Na terase je příjemné posezení a možnost grilování.

Z obývacího pokoje vede schodiště do 3. podlaží, kde je předsíň s menší kuchyňkou, dva velké pokoje/ložnice (24 m2 a 23 m2). Z jednoho je přístup na lodžii/terasu (7,5 m2) pomocí posuvné prosklené stěny s výhledem na celé Brno a okolní lesy. Druhý pokoj má výhled na zahradu za domem. V tomto podlaží se nachází rovněž koupelna se dvěma umyvadly a rohovou vanou (5,8 m2) a WC, které je oddělené.

Celý dům je zateplen, má novou fasádu, dřevěná Eurookna, voda a odpady jsou v plastu, elektřina v mědi, na podlahách je velkoformátová dlažba, některé podlahy jsou plovoucí a dále pak vinylová podlaha. Dům je zařízen luxusními stavebními materiály a v ceně je i částečné vybavení novým nábytkem. V domě je nainstalován alarm.

Zahrada i předzahrádka prošly rovněž renovací, na zahradě je položen travní koberec a vysázeny jehličnany a okrasné dřeviny. V předzahrádce je zámková dlažba a okrasné dřeviny.

V blízkosti (2 min.) se nachází zastávka MHD – vzdálenost do centra 15 minut, v blízkém okolí jsou supermarkety, pošta, mateřská škola, 2 základní školy, několik restaurací a barů, vinotéky, kulturní a společenské centrum Rubín a další.

Dům je pro svou polohu a parkováním vhodný i jako reprezentativní sídlo firmy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563240
Dispozice5+1
Plocha pozemku250
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha234
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.