Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Rezervováno
Evropská, Praha - DejviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Prostorný, moderní a světlý byt se 2 ložnicemi, velkým obývacím pokojem a dobře vybavenou kuchyní. Po kompletní rekonstrukci. Plně vybavený (možné pronajmout i bez vybavení). Minuta chůze od stanice metra Dejvická.

Byt se nachází ve druhém patře klidného 5-ti patrového domu s výtahem. Přístup na velký zelený společný dvůr je vhodný k trávení volného času, zábavě pro děti nebo pikniku s rodinou a přáteli.

Byt má zvukoizolační okna, dřevěné parkety v kombinaci s dlažbou, elektrické topné panely. V koupelně je vana a prostorný sprchový kout, pračka a sušička. Toaleta je v samostatné místnosti.

Kuchyň je vybavena spotřebiči Siemens, vč. elektrické trouby, indukční varné desky, myčky, lednice s mrazákem, kávovaru Nespresso, rychlovarné konvice a veškerého potřebného nádobí.

Obývací část obsahuje jídelní kout, skříně, rohovou pohovku, rozkládací na dvojlůžko, a knihovnu.

První ložnice je vybavena velkou šatní skříní, manželskou postelí s úložným prostorem a malým pracovním koutem. Druhou, velmi klidnou ložnici s výhledem do dvora se spoustou zeleně, lze využít jako domácí pracovnu, pokoj pro děti nebo pokoj pro hosty.

Prostorná vstupní hala má další úložné možnosti.

Vysokorychlostní připojení k internetu je zahrnuto v ceně nájemného.

Elektřinu si přepisuje nájemce sám na sebe (předpokládaná měsíční záloha 4000 Kč). V bytě nejsou žádné plynové spotřebiče.

Parkování v nedalekých ulicích Zikova, Studentská, Thákurova.

Veškerá MHD v okolí Vítězného náměstí a Dejvické je velmi dobře dostupná (max. 1-5 min chůze). V blízkosti veškerá občanská vybavenost, vč. obchodů, škol, školek (vč. mezinárodních), dětských hřišť; jen 2 km od velkého parku Stromovka a 1 min chůze na sobotní farmářské trhy na náměstí. Letiště je v dosahu 15 až 30 minut v závislosti na hodině.

Přísně nekuřácký byt a bez domácích mazlíčků.

Hovoříme česky, anglicky, francouzsky, maďarsky.

Prosím, nekontaktujte mě, pokud jste RK nebo zastupujete jiné společnosti, které se zabývají pronájmem.

The apartment is located on the second floor of a calm 5-storey house with elevator. The access to a large green shared courtyard is good to spend free time, play for kids or picnic with family and friends.

The main equipment consists of soundproof windows, renovated original parquet, electric heating panels, large bathroom with bath and spacious tiled shower corner, washing and drying machine. Toilet has a separate room.

The kitchen is equipped with Siemens appliances, incl. electric owen, induction hob, dishwasher, fridge with freezer, Nespresso coffee machine, electric kettle and all necessary dishes.

The living contains eating area, cabinets, corner sofa, expandable into a double bed, and library. The first bed room is equipped with super large wardrobe, large double bed with storage space and a small work corner.

The second, very peaceful, bedroom facing the courtyard with lots of greenery, can be used as home office, children or guest room.

Spacious entrance hall has other storage possibilities.

High speed internet connection included in the rent.

Electricity to be covered by the tenant (estimated monthly down payment of 4500 CZK). The apartment has no gas appliances.

Parking in the nearby Zikova, Studentská, Thákurova streets.

All public transportation around Vítězné náměstí and Dejvická is very easily accessible (1-5 min walk max). Nearby all amenities, incl. shops, schools, kindergardens (incl.international), playgrounds; only 2km away from the large Stromovka park and 1 minute walk to the Saturday Farmers‘ markets on the square. Airport is within 15 to 30 minutes reach depending on the hour.

Strictly no smoking and pets free apartment.

We speak Czech, English, French, Hungarian.

Please, do not contact me if you are a real estate or representing other companies that do renting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568434
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDejvická
🚶 66 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚶 546 m (7 min)
ObchodJečmínek
🚶 100 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 253 m (3 min)
RestauraceCD Restaurace
🚶 170 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 431 m (5 min)
Škola
🚶 779 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 329 m (4 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 504 m (6 min)
Hřiště
🚶 260 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.