Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 bez realitkyRychtáře Petříka, Praha - Hostivař

Určeno ke spolubydlení
Rychtáře Petříka, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný pokoj v letos postavené novostavbě (možno k nastěhování od 1. 9. 2019).

Pokoj je plně vybavený novým nábytkem a nachází se v bytě o rozloze 2+1 (54 m²) v pražské části Zahradní město (ulice Rychtáře Petříka). Velmi klidná a příjemná lokalita s veškerou občanskou vybaveností.

V těsné blízkosti se nachází obchodní řetězec Lidl (50 m), obchodní centrum VIVO (300 m), lesopark a přehrada Hostivař (15 minut chůze)

Spojení – metro Skalka (cca 10 minut). Muzeum (30 minut). Možnost využití tramvajové i autobusové linky. V noci jezdí noční tram každých 20 minut. Zastávka od bytu vzdálena cca 3 minuty chůze.

Vybavení – nová moderní kuchyňská linka, nová pračka se sušičkou, moderní nábytek, možnost využít balkon, internetové připojení (Wi-Fi) v ceně.

V 2. pokoji bydlí 26letý pracující kluk, který se každý podzim a zimu v bytě vyskytuje minimálně z důvodu pracovních povinností.

Novostavba disponuje proskleným výtahem a všechny dveře se otevírají čipem. Do volného pokoje hledám mladého člověka (student/pracující), nekuřák, bez domácích mazlíčků.

Termín prohlídek si domlouvejte pouze telefonicky: +420 774 488 547 (Realitky nevolat). Děkuji

I offer the beautiful room for rent in new building (available from 1.9.2019). The room is fully equipped with new furniture. The flat is 2+ kitchen (together 54 m²) in Prague part Zahradní město (street Rychtáře Petříka). I tis lot quite and pleasant area with all services which you need.

Really close is shopping centre VIVO, 50m is big grocery LIDL (50m), the park and Hostivař dam.

Connection – the metro Skalka is only 10 minutes by bus. Muzeum is from the flat 30 minutes. The night tram from the centre going every 20 minutes to morning.

Equipment – new modern kitchen with appliances, new washmachine with dryer, modern furniture, option using the balcony, intnet conection is include in price.

It the second room live 26 years olg working boy, who is every autumn and winter mostly ouside the apartment because work.

The new building disposes special lift and every doors are for chip. To the room I looking for young person (student or working), non-smoker, without pets

The term of tour of the flar (room) to talk over the phone +420 774 488 547. Thank you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569722
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.