Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 6+1 • 160 m² bez realitkyPolívkova, Praha - Jinonice

Polívkova, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné39 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce80 000 Kč


Krásný vzdušný a úplně nový 6+1 v horních dvou patrech rodinného dům v Praze Jinonicích, ul. Polívkova. Byt je čerstvě po rozsáhlé rekonstrukci ve vkusném minimalistickém stylu - výměna rozvodů, plynového topení, podlah, kuchyně, koupelen, oken a dveří. Vnitřní plochy činí 160 m2, navíc k této ploše patří 4 balkony / terasy o celkové ploše 26 m2 a uzamykatelná garáž. 2x WC a 2x koupelna (jedna s vanou, jedna se sprchovým koutem) poskytne komfort i početnější rodině. Vybavení ve vyšším standardu - vinylové podlahy vhodné i pro průmyslové zatížení, masivní dubové schodiště, dveře s obložkovými zárubněmi, sprchový kout se žlabem, vyhřívaná podlaha v koupelně s digitálním ovládáním a linka s vestavěnými spotřebiči včetně myčky.

Špičková lokalita - pár minut pěšky na metro Jinonice nebo jednu zastávku autobusem. V okolí mezinárodní školy, široké možnosti nákupů (Galerie Butovice 2 min autem), sportu - tenisové kurty ve vedlejší ulici, bazén Motorlet jednu stanici metrem apod. Výhled z jedné strany na vršek Prokopského údolí, z druhé strany do klidné ulice. Parkování ve vlastní garáži + až dvě auta před domem.

Volné od 1.9. Prohlídky možné v sobotu 24.8. a 31.8. Cena je bez poplatků, zálohy 4-6 tisíc podle počtu osob. Pouze nekuřáci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571472
Dispozice6+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha160
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.