Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 107 m² bez realitkyZávěrka, Praha - Břevnov

Závěrka, Praha - BřevnovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Byt se nachází ve 4. patře bytového domu s výtahem v klidné části Břevnova (Praha 6) v blízkosti Pražského hradu. Celková podlahová plocha je 107 m2. Původní trámy v podkrovní vestavbě dodávají bytu neopakovatelnou atmosféru. Nádherný výhled na Pražský hrad a velkou část Prahy si můžete vychutnat při každé kávě. Je to skvělé místo pro sportovně založenou rodinu. V blízkosti se nachází park Ladronka, strahovský bazén a fotbalová hřiště, koupaliště Petynka, obora Hvězda a Divoká Šárka.

Byt má dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyní, pracovnu ve vyvýšeném patře, koupelnu s toaletou, druhou samostatnou toaletu, předsíň, úklidovou místnost a malou skladovací místnost. Úložný prostor je dostatečný i pro vícečlennou rodinu. Menší ložnice může sloužit jako dětský pokoj, druhá pracovna nebo pokoj pro hosty.

Byt je kompletně vybaven nábytkem. K dispozici je televize, připojení na satelit, pračka, sušička, vysokorychlostní internetové připojení s kvalitním WIFI pokrytím celého bytu. Byt prošel renovací, má nově přebroušené parkety, nové kuchyňské přístroje, nové matrace v hlavní ložnici a nové žaluzie.

Parkování je možné v rezidenční modré zóně. Letiště je vzdálené pouhých 15 minut autem. Byt je k dispozici od 16.11.2020. Cena pronájmu je 25.000,- Kč, záloha na služby 2.000,- Kč, záloha na elektřinu a plyn 2.500,- Kč.

The apartment is located on the 4th floor of a residential building with a lift in a quiet part of Břevnov (Prague 6) near Prague Castle. The total floor area is 107 m2. The original wooden beams in the attic give the apartment a unique atmosphere. You can enjoy a beautiful view of Prague Castle and much of Prague with every coffee. It is a great place for a sports-based family. Nearby is park Ladronka, swimming pool and football fields at Strahov, the Petynka open swimming pool, park Hvězda and Divoká Šárka.

The apartment has two bedrooms, living room with kitchen, study on the upper floor, bathroom with toilet, second separate toilet, hall, utility room and small storage room. Storage space is sufficient for a family. The smaller bedroom can be used as a childrens room, study or guest room.

The apartment is fully furnished. There is a TV , satellite reception, washing machine, dryer, high speed internet connection with quality WIFI coverage of the whole apartment. The apartment has been renovated, has newly reground parquet, new kitchen appliances, new mattresses in the master bedroom and new blinds.

Parking is available in the residential blue zone. The airport is just 15 minutes away by car. The apartment will be available since 16th November 2020. Rental price is 25.000,- CZK/month, deposit for house services 2.000,- CZK/month, deposit for electricity and gas 2.500,- CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573010
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 11. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha107
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrálovka
🚶 371 m (4 min)
PoštaPraha 617
🚘 1 427 m (3 min)
ObchodMoje Kredenc
🚶 344 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 723 m (9 min)
RestauraceNa Hrádku
🚶 168 m (2 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 595 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 515 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 555 m (7 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 350 m (4 min)
Hřiště
🚶 321 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.