Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyRybářská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rybářská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné11 750 Kč

+ Poplatky za služby990 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu moderní nadstandardně vybavený byt o dispozici 1+KK s lodžií nacházející se ve 4. podlaží cihlové novostavby s výtahem v centru města v atraktivní lokalitě u Kalikovského Mlýna. Možnost pronájmu i vč. krytého parkovacího stání v uzavřeném 0. podlaží domu.

Celková užitná plocha činí 55 m2, z toho obytná plocha bytu činí 44,00 m2. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26,00 m2), koupelny s WC (6,30 m2), předsíně (7,30  m2) a samostatné šatny (4,40  m2). Z bytu je okouzlující výhled do krajiny na řeku Mži. K bytu náleží lodžie o výměře 5,70 m2, sklepní kóje o výměře 1,76 m2.

Kvalitní kuchyňská linka od německého výrobce Nobilia na míru je vybavena těmito vestavěnými spotřebiči: indukční deska 400 V, el. trouba, digestoř a myčka. V koupelně s rohovou vanou se nachází žebříkové topení s přítopem, WC a velké umyvadlo s 2 bateriemi. I přes velká otevíratelná francouzská okna prosvětlující zcela interiér bytu, je v místnostech i v letních měsících příjemná teplota. Okna jsou totiž orientována na severo-západ. Z velké lodžie si pak můžete vychutnat ničím nestínící západ slunce a výhled na řeku Mži. Bezbariérový přístup zajišťuje výtah, který je hned za vstupními dveřmi, bezpečnost zajišťuje domofon vybavený kamerou a požární hlásiče domu i bytu.

Byt (oproti podobným nabízeným) obsahuje prvky nadstandardů v podobě příplatkových podlahových krytin, koupelnových obkladů a dlažeb, sanitární keramiky a 2 francouzských oken.

Jedná se o energeticky úsporné bydlení (třída B) - ústřední centrální vytápění i dodávka teplé vody. Stav bytu deklarují přiložené fotografie, jedná se o novostavbu. V 1. podlaží je k dispozici společná kolárna. V domě lze využít rozvod STA a internetu od PilsFree - rychlost 300-500 Mbit/s.! Vratná kauce je ve výši 2 nájmů, úsporou je, že se neplatí provize realitce. Zálohy na energie (bez elektřiny) pro 2 osoby jsou nastaveny na 990 Kč měsíčně. Poloha Bytového domu u Kalikovského mlýna zúročuje výhody malé vzdálenosti do centra města (8 min. chůze) a zázemí blízké přírody (30 vteřin). Další výhodou je nádherný výhled ze 4. patra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573413
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKalikova
🚶 27 m (0 min)
PoštaPlzeň 1
🚶 689 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 231 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 382 m (5 min)
RestauracePivovar a restaurace U Pašáka
🚶 448 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚶 280 m (3 min)
ŠkolaStřední odborná škola obchodu, užitého umění a designu
🚘 901 m (2 min)
Mateřská škola49. mateřská škola Plzeň
🚶 643 m (8 min)
SportovištěKalikovský mlýn
🚶 131 m (2 min)
Hřiště
🚶 685 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.