Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyBachova, Praha - Chodov

Rezervováno
Bachova, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Hezký, zrekonstruovaný byt 3 + 1 s lodžií ve velice příjemné lokalitě Prahy 4 - Chodov. Byt se nachází v 3. patře panelového domu s novým výtahem. Byt se nabízí zařízený. V kuchyni jsou linka se spotřebiči (nová myčka, mikrovlnka, nová lednice s mrazákem, plynový sporák, elektrická trouba) a stůl se židlemi. V obývacím pokoji jsou křesla, sedačka, konferenční stolek a knihovny. Ve velké ložnici je dvoulůžková postel a velká skříň. V druhé ložnici jsou malá postel a skříněmi. Byt má koupelnu s vanou, samostatný WC, novou pračku v malé komoře. Plovoucí podlahy, dlažba. Orientace bytu JV. Bezpečnostní dveře. Velice dobrá dopravní dostupnost - 3 min od metra C, Opatov, 17 minut do Muzea. ZŠ je hned za budovou, poliklinika a pošta jsou za 5 minut pěšky. Převod elektrické energie a plynu na nájemce. Ukazatel energetické náročnosti: B. Volný od 1.9.2020

Prosím serióznost. Napište do zprávy kolik osob bude bydlet v bytu, na jak dlouho máte zájem pronajímat byt, a další detaily které jsou důležité pro naše rozhodování. Odpovídám jenom na zprávy od ověřených uživatelů. Děkuji.

Very nice reconstructed 2 bedroom apartment in a nice and quiet neighbourhood Prague 4 - Chodov. The flat is on the 3rd floor in a block of flats with a new and large elevator. The apartment is completely furnished . In the kitchen there is a new dishwasher, a microwave oven and an electric oven and gas cooktop, new refrigerator and freezer, a table and chairs. In the living room there are two armchairs, a TV table, an extendable couch, book shelves and a coffee table. In one bedroom there is a king-size bed and in the second bedroom a single bed. There is a sizeable storage area in the bedrooms and in the hallway. The bathroom has a bathtub. There is a small closet room where there are shelves for shoes and a new washing machine. There are curtains and drapes in each room. Wooden floors are in the bedrooms, living room and hallway and tiles in the bathroom, WC and kitchen. The flat is oriented towards SE. It has security doors. Very well linked to MHD, it is only 3 minutes away from metro station Opatov, on line C, and it has great connection to several bus lines to other regions of Prague and outside of Prague. There are a preschool and a school located just behind the building, with courts for various sports. An outpatient clinic and a post office branch are only 5 minutes away on foot. It takes only 17 minutes to get to the Muzeum metro station. The electricity and gas will be transferred to the lessee. The building’s energy class is B. Free from 1.9.2020.

Kindly asking for seriousness. Include in your message the number of persons who will live in the apartment, how long do you plan to rent the apartment, and other information about the lessees which are important for making a decision. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573683
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDBachova
🚶 234 m (3 min)
PoštaPraha 415
🚶 542 m (7 min)
ObchodTesco
🚶 390 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 2 391 m (6 min)
RestauraceČínská restaurace Kanjia
🚶 493 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 659 m (8 min)
ŠkolaZŠ Mikulova
🚶 64 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Vejvanovského
🚶 521 m (6 min)
Sportoviště
🚘 1 479 m (3 min)
Hřiště
🚶 268 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.