Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderně zařízený byt 2kk s balkónem v nově postaveném komplexu Vivus Osadní v Holešovicích.

Obývací pokoj je propojen s kuchyní značky Gorenje (lednička s mrazákem, trouba, myčka). V ložnici se nachází dostatek úložných prostor. V koupelně je vana a příprava pro zapojení pračky. Na předsíni je úložná sestava a komodou. K bytu patří sklepní kóje a garážové stání (byt je možno pronajmout i bez stání). Obyvatelé celého komplexu mohou využívat odpočinkový dvůr.

Holešovice jsou velmi moderní čtvrť v širším centru Prahy s výbornou dostupností do centra (bus, tram, metro). V blízkosti je plná občanská vybavenost (lékař, škola, pošta, restaurace, prádelna, knihovna, divadlo, parky a hřiště pro děti)

Cena nájmu je 20 000Kč měsíčně plus zúčtovatelné poplatky (voda, elektřina, topení, správa budovy) ve výši 4 000Kč. Vratná kauce je 30 000Kč.

Jsme přímí majitelé.

Byt i vybavení je zcela nové.

Byt je k nastěhovaní ihned.

We are offering 2 bedroom modernly furnished flat for longterm rent. It is situated in newly built apartment house Vivus Osadni in Holesovice.

Living room with sofa (extra bed inside) is connected to the brand Gorenje kitchen (refrigerator with freezer, oven, dishwasher).

In the second bedroom there is a bed and enough space for clothes etc. The bathroom is equiped with tube and connection for washing machine. In the entrance corridor is another storage system.

To the flat also belong cellar and parking place in the garage (the flat is also available without parking place). The residents could use private rest yard.

Holesovice are popular and modern area in wider city centre with fast connection to the centre (bus, tram, metro). Very close is also medical centre, school, post office, cafes, reataurant, gallery, library, laundry, parks and playgrounds).

The monthly rent is 20000Kc plus accountable costs (water, heating, electricity, building maintenance) 4000Kc. The deposit is 30000Kc.

The flat is brand new.

We are direct owners (no provisions to third party).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574491
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 9. 2019
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.