Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyŠkrábkových, Praha - Letňany

Škrábkových, Praha - LetňanyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce25 600 Kč


Pronajmeme velmi slunný byt s hezkým výhledem v předposledním 5. NP s výtahem na poschodí, který se nachází v novém projektu Rezidence Veselská.

Prosvětlená obytná místnost (27,9 m²) je vybavena zcela novou kuchyňskou linkou s ledničkou, el. troubou, varnou deskou s odsavačem, předměty pro stolování, king-size postelí a psacím stolem. V předsíní bytu (6,4 m²) jsou zabudovány dvě skříně s úložným prostorem, koupelna (4,2 m²) má sprchový kout s toaletou a pračku, balkon (3,4 m²) je orientován na západ.

V 1. NP je garážové stání (13,8 m²) a sklepní kóje (2,4 m²). Budova má energetický štítek B - velmi úsporná.

Měsíční nájemné činí 12 800,- vč. příslušenství plus záloha na služby 2 700,- Kč (teplá a studená voda, výtah, osvětlení a úklid společných prostor aj.) Nezahrnuje poplatky za elektrické energie a internet. Jistota ve výši 25 600 Kč je vratná, nájemné za první měsíc předem a dále dle dohody.

Zhruba 200 m od Rezidence Veselská je autobusová zastávka, ze které je pět minut k metru Letňany, trasa C. Snadné je spojení autem s centrem Prahy a napojení na Pražský okruh.

V bezprostřední blízkosti domu je mateřská a základní škola, a zdravotní středisko s lékárnou, ordinacemi praktických lékařů a odborných pracovišť.

V pěší vzdálenosti je i Městský úřad Praha 18 a pošta, fitness centrum a Aquapark a několik restaurací, drobných obchodů. Supermarket Lidl je od domu vzdálen 10 minut pěšky, v blízkosti je obchodní centrum Letňany se spoustou obchodů a službami, a hypermarkety Tesco, Kika, Baumax nebo OBI.

Nedaleko se nachází taky nově vybudovaný lesopark, ideální na procházky či nordic walking, vybaven cyklostezkou a 800m dlouhou in line dráhou.

We are renting a very sunny apartment with a nice view in the penultimate 5. NP with elevator to the first floor, located in the new project Rezidence Veselská.

The luminous living room (27,9 m²) is equipped with a brand new kitchen with fridge, electric oven, hob with extractor hood, dining items, king-size bed and a desk. In the hallway of the apartment (6.4 m²) there are two built-in wardrobes with storage space, the bathroom (4.2 m²) has a shower with toilet and washing machine, the balcony (3.4 m²) is oriented to the west.

On the 1st floor there is a garage (13,8 m²) and a cellar (2,4 m²). The building has an energy label B - very economical.

Monthly rent is 12 800,- incl. accessories plus a deposit for utilities 2 700,- CZK (hot and cold water, elevator, lighting and cleaning of common areas, etc.) Does not include electricity and internet charges. Security deposit of CZK 25,600 is refundable, first month's rent in advance and then by agreement.

Approximately 200 m from the Veselská Residence there is a bus stop, from which it is five minutes to the metro Letňany, line C. Easy connection by car with the center of Prague and connection to the Prague ring road.

In the immediate vicinity of the house there is a kindergarten and primary school, and a health centre with a pharmacy, GP surgeries and specialist clinics.

Within walking distance is also the Prague 18 Municipal Office and post office, fitness center and Aquapark and several restaurants, small shops. Supermarket Lidl is 10 minutes walk from the house, nearby is the Letňany shopping center with lots of shops and services, and hypermarkets Tesco, Kika, Baumax or OBI.

Nearby is also a newly built forest park, ideal for walking or Nordic walking, equipped with a bike path and 800m long in-line track.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574714
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDAvia Letňany
🚶 379 m (5 min)
PoštaPraha 99
🚶 662 m (8 min)
ObchodRuský obchod
🚘 1 272 m (3 min)
Banka
🚘 1 513 m (3 min)
RestauraceLetňanská terasa
🚶 250 m (3 min)
LékárnaLékárna Letňany
🚶 778 m (9 min)
Škola
🚘 1 352 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 046 m (3 min)
SportovištěJungle
🚶 147 m (2 min)
Hřiště
🚶 249 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.