Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyNárodních hrdinů, Praha - Dolní Počernice

Národních hrdinů, Praha - Dolní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pronajmeme krásný prosluněný byt v Dolních Počernicích. Byt má dispozice 2+kk ve druhém nadzemním podlaží bytového domu. Byt je rozdělen na samostatnou ložnici, ve které je nová vestavěná skříň se zrcadlem a střešní okno, a obývací pokoj spojený s plně vybaveným kuchyňským koutem (nová lednice, myčka, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, trouba). Obývací pokoj je zajímavý zvýšeným stropem se střešním oknem a francouzskými dveřmi s výhledem do zeleně. V předsíni je nová vestavěná skříň, díky které je v bytě dostatek úložného prostoru. V koupelně je rohová vana a skříňka se zrcadlem. V bytě je plovoucí podlaha a dlažba. K dispozici je samostatná komora ve stejném patře.

V blízkosti bytu je krásný Zámecký park s rybníkem, ve kterém je několik vyhlášených restaurací, cyklostezka, několik obchodů (Billa, Rossmann, KiK), čerpací stanice, školka i základní škola.

Velkou výhodou Dolních Počernic je rychlé vlakové spojení na Masarykovo a Hlavní nádraží (cca 15 min) a autobusové spojení na Černý Most či Rajskou zahradu (cca 20 min) - metro.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575336
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.