Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyValečovská, Praha - Prosek

Valečovská, Praha - ProsekMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený byt (včetně příslušejícího krytého podzemního parkovacího stání) v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, v 2. NP bytového domu, který je součástí moderního bytového komplexu Na Vyhlídce v klidné vilové lokalitě Starého Proseka – ul. Valečovská 837/3, Praha 9 - Prosek.

Byt o celkové dispozici 50 m2 se skládá z předsíně s vestavěnou skříní, z které je vstup do prostorného a světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a plně vybavenou kuchyňskou linkou (elektrická varná deska a trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnka, myčka nádobí…).

Z opačného konce chodby je vstup do ložnice vybavené manželskou postelí a nábytkem, součástí ložnice je i oddělená šatna. Koupelna a WC jsou samostatné, součástí koupelny je vana se sprchovou zástěnou a pračka. Topení ÚT dálkové, orientace oken je na západ a sever s hezkou vyhlídkou na Prahu.

V uvedené ceně pronájmu je zahrnuto i kryté parkovací stání, které je k dispozici v přízemí bytového domu. V bytě je rozveden a v ceně dle domluvy možný k užívání i pevný internet a související wifi síť.

Veškerá občanská vybavenost v místě – soukromé dětské hřiště a velká travnatá parková plocha přímo součástí bytového komplexu, v blízkosti je škola, školka, gymnázium, sportovní centrum Prosek, vyhlídka a PP Prosecké skály, bobová dráha Prosek, OC Billa Prosek s komplexními službami a obchody cca. 700 m, Poliklinika Prosek nedaleko.

Velmi dobrá dopravní dostupnost – zastávka MHD před domem, cca 700 m (8 min.) pěšky, nebo 2 min./1 stanici autobusem na stanici metra „C“ Prosek, 5 min. autobusem na stanici metra „B“ Vysočanská, 3 min. autem na pražský okruh.

Případné prohlídky jsou možné po předchozí domluvě přímo s majitelem bytu. Preferuji dlouhodobější pronájem. Nemám zájem o spolupráci s RK. K nastěhování od 1.7.2021. Kontakt: pelan.daniel@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576190
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kundratky
🚶 95 m (1 min)
PoštaPraha 9
🚘 2 636 m (5 min)
Obchod
🚶 379 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 287 m (2 min)
RestauraceZlaté sele
🚶 426 m (5 min)
LékárnaLékárna Královka
🚶 632 m (8 min)
ŠkolaGymnázium Litoměřická
🚶 226 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Na Vyhlídce
🚶 425 m (5 min)
SportovištěBobová dráha Prosek
🚶 796 m (10 min)
Hřiště
🚶 122 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.