Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nový ateliér 1+kk o ploše 36m2 s malou předzahrádkou v luxusní novostavbě projektu PORT KAROLÍNA A, Praha 8 Karlín, od 15.9.2021. Ateliér se nachází v přízemí do vnitrobloku.

Obytný prostor (27m2) bytu je vybaven novou kuchyňskou linkou s moderními elektrospotřebiči (lednička, MW trouba, indukční vařič, digestoř). V krásné koupelně (5m2) je vana a WC. Součástí bytu je prostorná chodba (3,5m2) a technická místnost vybavená pračkou. Byt je jinak nezařízený. Internet možno zajistit.

V objektu naleznete recepci (na převzetí balíčků, podpora při problémech, atd.), technické zázemí, kolárnu a místnost se sprchou pro mytí kol, kočárků či psů. Dále společná terasa, která je ideální pro odpočinek po práci nebo pro uspořádání oslavy narozenin. Možnost dočasného parkování v podzemních garáží objektu nebo zajistit pronájem stání.

Výborná lokalita v dopravní dostupností - 2 minuty chůze na metro a tramvaj. Cyklostezka a břeh Vltavy 1 min, v blízkosti, obchody, kavárny, restaurace.

New studio 1+kk 36 m2 in a luxury new building with a small front garden belongs to project PORT KAROLINA A, Praha 8 Karlin, available from 15.9.2021. Studio is located on the ground floor directed to the courtyard.

Living area (27m2) is equipped with a new kitchen, modern electrical appliances (fridge, microwave oven, induction cooker, digester). Beautiful bathroom (5m2) has a bathtub and WC. Part of the studio is a spacious hallway (3,5m2) and technical room with a laundry machine. Otherwise the studio is not further equipped. Wifi possible to arrange.

In the building you can find reception (picking up parcels, support in any issues etc.), technical base, room for bikes and space for cleaning bikes, baby strollers and doggies. Shared terrace is ideal for having a rest after a day at work or for organizing birthday parties. Temporary car parking in the underground garage of the building or car parking rental available.

Excellent location- 2 minutes walking distance from subway and tram. Bike trail and Vltava shore 1 minute. Stores, coffee shops and restaurants nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576431
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 5 m²
Předzahrádka 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 123 m (1 min)
PoštaPraha 86
🚶 428 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 104 m (1 min)
BankamBank
🚶 69 m (1 min)
RestauraceSignature Prague
🚶 48 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 240 m (3 min)
Škola1. KŠPA
🚶 738 m (9 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 898 m (3 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 396 m (5 min)
Hřiště
🚶 390 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.