Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyK Brance, Praha - Stodůlky

Rezervováno
K Brance, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 088 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Částečně vybavený slunný byt 3+kk se sklepní kójí a parkovacím stáním v podzemní garáži (v ceně nabídky), přímo u Centrálního parku Prahy 13. Podlahová plocha bytu 72 m2, ve vyvýšeném přízemí čtyřpatrového cihlového domu z roku 2005 (parapety oken ve výšce 2,8 m).

K pronájmu ihned, minimální doba pronájmu 1 rok. Nájem 18 000 Kč/měs. včetně pronájmu parkovacího stání + 3 088 Kč zálohy na vodu, plyn a služby (internet není v ceně). Elektřina se převede na nájemce. Vyúčtování služeb podle skutečných nákladů. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Byt nekuřácký, preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčků (především koček).

Všechna okna orientovaná na jih, krásný výhled do Centrálního parku. Vnitřní zdi v bytě cihlové, byt tichý, udržovaný. Rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice (1 má na laminátové plovoucí podlaze položený dětský koberec, lze odstranit), koupelna, samostatné WC a úklidová komora/spíž. K bytu patří sklepní kóje (2,4 m x 1,2 m), součástí ceny pronájmu parkovací stání v garáži pod domem. Částečně vybavený (kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, digestoří, troubou, ledničkou s mrazákem, myčkou Bosch, obývací stěna, jídelní stůl s židlemi, pracovní stůl s dvěma křesly, úložné prostory na chodbě, velká vestavná skřín v ložnici, manželská postel s nočními stolky, vestavné skříně v dětském pokoji, skříňky a pračka AEG v koupelně). Vstup do domu bezbariérový, úklid a údržbu společných prostor zajišťuje SVJ (zahrnuto v poplatcích za služby). Bezpečnostní vstupní dveře a alarm.

Výborná dostupnost - metro Lužiny 650 m, autobusová zastávka Nová kolonie 300 m. Kompletní občanská vybavenost, v blízkém okolí Lidl, Kaufland, OC Lužiny, restaurace, MŠ, ZŠ, lékaři, lékárny, pošta apod. V pěší vzdálenosti Prokopské údolí, sportoviště i dětská hřiště. Bezproblémové parkování v těsném okolí, klidná lokalita. RK a firmy zprostředkující podnájmy - prosím, nekontaktujte mě!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577956
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 1. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLýskova
🚶 385 m (5 min)
PoštaPraha 515
🚶 385 m (5 min)
ObchodNorma
🚶 256 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 063 m (3 min)
RestauraceMaják
🚶 205 m (2 min)
LékárnaDr.Max
🚶 493 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚶 300 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 294 m (4 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚶 201 m (2 min)
Hřiště
🚶 191 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.