Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyKozácká, Praha - Vršovice

Kozácká, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce23 800 Kč


Dlouhodobě pronajmu plně zařízenou garsoniéru v bytovém domě přímo u vstupu do parku Grébovka. Byt o celkové rozloze 28m² (24m2 + vestavěné patro 4m2) se nachází v 1.NP funkcionalistického cihlového domu s výtahem na adrese Kozácká 1 na rozhraní Prahy 2 a 10.

V bytě se nachází obytná místnost s vestavěným patrem na spaní (velkost lůžka 160x200cm), s kuchyní, jídelním koutem, šatní skříní, dále vstupní hala s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, umyvadlem, pračkou a toaletou. Kuchyňský kout je vybavený spotřebiči: elektrická dvouplotýnka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, digestoř. Vytápění a ohřev vody je centrální. Byt je vybaven novými okny vedoucími do klidného dvora s zatemňovacími závěsy. K dispozici je dostatek úložného prostoru, možnost pronájmu také sklepní kóje o vel. 3m² v suterénu domu.

Velkou výhodou je možnost využívat venkovní posezení s grilem ve společném vnitrobloku domu. V bytě je natažen vysokorychlostní UPC, smlouva na nájemníka, není v ceně nájmu. Možnost parkování v ulici nebo v blízké garáži za poplatek.

Velice žádaná lokalita s výbornou dopravní dostupností a to 4 minuty pěší chůzí na tramvajovou a autobusovou zastávku Jana Masaryka, nebo 8 minut chůze na stanici metra linky A Náměstí Míru.

Nájem 11.900,-/měs. + poplatky domu 1700,-/měs. (vodné, stočné, ÚstředníTopení, úklid domu, výtah) + elektřina v bytě.

For long term rent fully furnished studio, 24m2 (+4m2 sleeping loft) located on the 1st floor ( 1 above the ground floor) of the apartment building with the elevator at the address Kozácká 1, right in front of park Grébovka at Vinohrady, 7min walk from Náměstí Míru (metro station A), 3 min walk from tram station Jana Masaryka.

The studio has fully furnished living room with the sleeping loft, bathroom with bathtub, washing machine, sink and toilette, kitchen with eletrical stove, microwave oven, fridge and freezer. Studio has sufficient storage thanks to the hall with buit in wardrobes and big wardrobe in the living room. There is UPC and O2 installed, contract on the tenant. The studio has big windows leading to the garden of the building where it has a grill and nice sitting area, available only to the house residents. Extra storage in the basement for extra charge. Parking free of charge on the street or in the parking garage nearby for aprox.3000Kc/month. Rent 11900kc +utilities – central heating, cold hot water (1700Kc/1pers.) + eletricity in the apt.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583807
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 55 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 292 m (4 min)
PoštaPraha 2
🚶 535 m (6 min)
Obchod
🚶 40 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 643 m (8 min)
RestauraceTrio
🚶 85 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 609 m (7 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 531 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 296 m (4 min)
Sportoviště
🚶 468 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 74 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.