Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyKamerunská, Praha - Vokovice

Kamerunská, Praha - VokoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


K pronájmu nabízíme světlý, nově kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 v ul. Kamerunská o výměře 56 m2 a sklep 1m2. Orientace JV a SZ. Okna na obě dvě strany domu. Byt se nachází v 2. patře v klidném domě s výtahem do mezipatra. Přístup na balkon v mezipatře.

Byt disponuje dvěma samostatnými neprůchozími pokoji s uzamykatelnými plnými dveřmi(22m2 a 14m2), novou kuchyní IKEA se spotřebiči-indukční deska, trouba, mikrovlnka, myčka Bosh, lednička s mrazákem, zakladní nádobí(8 m2), koupelnou se sprchovým koutem a pračkou, skříňkou a WC zvlášť. V obou pokojích světle šedé koberce a přípojky na internet(UPC v domě) a TV anténu. V chodbě a kuchyni lepený vinyl, zděné jádro, plastová okna, žaluzie. Dům je zateplen. Minimální potřeba topení. V předsíni je instalovaná nová velká vestavěná skříň a botník.

Byt se nachází 2 minuty pěšky od stanice metra A; Bořislavka a minutu od tramvajové zastávky Červený Vrch. Parkování bez problému před domem v modré zóně.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, supermarket Billa před domem, pošta, poliklinika, přírodní rezervace Divoká Šárka. Velmi klidná a bezpečná lokalita s výbornou dopravní dostupností.

Volné od konce ledna 2022 nebo dle dohody. Byt je nekuřácký. Bez zvířat. Vhodné pro 2-3 osoby.

Nájem 15.500 Kč + poplatky 1900 Kč (Každá další osoba + 500 Kč.)+ převod elektřiny na nájemce, Internet si nájemce zajistí sám(UPC v domě). Vratná kauce 17500,-.

We offer to rent a bright, newly completely renovated apartment 2 + 1 in Kamerunská street with an area of 56 m2 and 1 m2 cellar. Orientation SE and NW. Windows on both sides of the house. The apartment is located on the 2nd floor in a quiet house with lift to the mezzanine. Access to the balcony on the mezzanine.

The apartment has two separate rooms with lockable full doors (22m2 and 14m2), new IKEA kitchen with appliances-induction hob, oven, microwave, Bosh dishwasher, refrigerator, basic dishes (8 m2), bathroom with shower, sink and washing machine, cabinet. Separate toilet. In both rooms light grey carpets and internet connection (UPC in the house) and TV antenna. In the hallway and kitchen glued vinyl, brick core, plastic windows, blinds.The house is insulated. No heating almost needed. A new large built-in wardrobe in the hall with shoe shelf.

The apartment is located 2 minutes walk from the metro station A; Bořislavka (Green line) and 1 minute from the tram stop Červený Vrch. Parking without problem in front of the house in the blue zone.

There are all civic amenities, supermarket Billa in front of the house, post office, health center, nature reserve Divoká Šárka. Very quiet and safe location with excellent transport links to the center and the airport.

Available from end of January 2022 or by appointment. The apartment is non-smoking. Without animals. Suitable for 2-3 tenants.

Rent 15.500 CZK + utilities 1900 CZK (billable deposit for services)+ Electricity and Internet are separately written directly on the tenant. Every other person + 500 CZK.

(UPC in the house). Refundable deposit 17500, -.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586143
Dispozice2+1
Dostupné od21. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 65
🚶 127 m (2 min)
ObchodObchodní centrum Šárka
🚶 232 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, Červený vrch
🚶 213 m (3 min)
RestauraceBarca steak
🚶 195 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 243 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Arabská
🚶 416 m (5 min)
Mateřská školaMotýlek
🚶 309 m (4 min)
SportovištěSK Střešovice
🚘 2 532 m (6 min)
HřištěAngolská - Mozambická
🚶 352 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.