Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyK Vystrkovu, Praha - Modřany

K Vystrkovu, Praha - ModřanyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena9 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 465 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Ideální prostorny byt na prodej v Modřanech, Praha 4. Byt se nachází v rezidenčním komplexu Rezidence Modranka, obklopen krásnou přírodou, jen 20 minut tramvají od centra města.

Byt byl předán v říjnu 2017 a od té doby se celá oblast pěkně rozvinula. Několik dětských hřišť, kaváren přátelských pro děti, cyklistických a bruslarskych tras, Skopje a jeslí je jen pár minut odtud. Tramvajová zastávka je 5 minut chůze, autobusova 100 m.

Byt se nachází ve 4. patře (s výtahem) budovy a má 95 m2 velkým balkonem 13,2 m2. Obytná plocha je tedy 82 m2.

Predsín: 7,9 m2

WC: 2,2 m2

Obývací pokoj + kuchyň: 29,6 m2

Chose a: 4,6 m2

Ložnice: 12,4 m2

Ložnice 2: 17,6 m2

Koupelna: 5,6 m2

Komora: 2,3 m2

Balkon: 13,2 m2

Byt je velmi světlý a slunný díky obrovským izolovaným oknům. Laminátová podlaha a dlaždice jsou vysoce kvalitní a trvanlivé materiály. Vestavěná kuchyň je zahrnuta v ceně, ostatní nábytek je v případě zájmu na diskuzi. Okolí je klidné a velmi přátelské, v domě žije mnoho rodin s detmi. Budova je čištěna dvakrát týdně. Lze také použivat společné prostory, jako je mist most pro kola a kocarky. Veškeré podrobnosti o bytu můžeme poskytnout na osobní žádost při prohlídce.

Rádi vám na požádání zašleme další obrázky a informace.

Bohužel nemluvíme česky, ale v případě zájmu zajistíme překladatele při zhlédnutí. Pokud máte další dotazy, kontaktujte mě.

The perfect family home for sale in Modrany, Praha 4. The flat is located in the Rezidence Modranka condominium complex, surrounded by beautiful nature but just 20 minutes far by tram from the city center.

The apartment was handovered in 2017 October, and since then, the whole area got nicely developed. Several playgrounds, kid friendly coffee shops, bike routes and daycare are just a few minutes away. Tram and bus stop are in 5min walking distance.

The apartment is located on the 4th floor of the building, with an elevator and is 95 nm2 with a 13,2 nm2 big balcony. So the living area is 82 nm2.

Hall/Predsín: 7,9 nm2

Toilet: 2,2 nm2

Living room+kitchen: 29,6 nm2

Corridor: 4,6 nm2

Bedroom: 12,4 nm2

Bedroom 2: 17,6 nm2

Bathroom: 5,6 nm2

Utility room: 2,3 nm2

Balcony: 13,2 nm2

The flat itself is very bright and sunny, thanks to the huge, isolated windows. The laminated floor and the tiles are high quality and durability materials. The built-in kitchen is included in the price, other furnitures are up to discussion in case of interest. The neighbourhood is quiet and very friendly, many families live in the building. The building is cleaned twice a week, and every few months the garage as well. The common areas like pram and bicycle storage can be used as well. We can provide all the details of the apartment upon personal request at the viewing.

Happy to send more pictures and information upon request.

Sadly we don’t speak czech, but in case of interest, we can provide a translator upon viewing. Please contact me if you have any further questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586386
Dispozice3+kk
Dostupné od13. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Plocha95
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.