Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyButovická, Praha - Jinonice

Butovická, Praha - JinoniceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 5 m² • Sklep 2 m² • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné20 000 KčUšetříte 1 000 Kč21 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce39 982 Kč


Pronájem krásného světlého bytu o velikosti 2+kk - 51,6m2 v exkluzivním pro residenty uzavřeném bytovém areálu Butovická 20. Tento malý areál byl citlivě začleněn do zástavby starých Jinonic přímo na návsi u rybníka. Jedinečnost polohy zaručuje klid i bezpečí zabydlené části a také nemožnost dalších výškových staveb tzv. před okny. Byt se nachází v 2.NP (1. patro) domu a nabízí vedle své světlosti také 4m2 terasy s výhledem do zeleně. Dochozí vzdálenost na metro Jinonice i další spojení MHD jen podtrhuje exkluzivitu tohoto místa. Bezproblémové parkování před domem či za poplatek v zahradě uzavřeného areálu (1.000,- Kč/m), kde SVJ vytvořilo další parkovací místa pro rezidenty.

Hledáme dlouhodobého nájemce s referencí o předchozím bezproblémovém průběhu nájmu, bez domácích mazlíčků, nekuřáka/nekuřačku, se smyslem pro pořádek a respektování domácích pravidel malého SVJ zaručující na Prahu nezvykle čisté a klidné á la komunitní bydlení. V bytě je nová a moderně vybavená kuchyň (lednice, mrazák, trouba, digestoř, myčka), v ložnici prostorná vestavěná skříň. Na terase zahradní nábytek. Okenní automatické žaluzie. Podlahové vytápění. V přízemí možnost (bezpečné) společné sklepní kóje pro kola či jiné sportovní vybavení několika bytů.

Dům má vysoký standard zabezpečení kamerového systému i nadstandardní vybavení společných prostor a zahrady. V domě je také k dispozici fitness pro použití výhradně rezidentů (za poplatek 500, -Kč/m). Elektřina (Innogy) a plyn (Pražská plynárenská) budou převedeny a následně hrazeny přímo nájemcem.

Exclusive sunny apartment consisting of 1 bedroom and living room including kitchen with balcony, bathroom with shower, built in floor heating - for rent from July 1st, 2023, size: 51.6 m2, completed in 2020. It is part of a small closed development project Butovická 20, sensitively incorporated into the old Jinonice (Prague 5) area directly on the old small square overlooking refreshing pond. The uniqueness of the location guarantees the peace and safety and also the impossibility of other high buildings in front of your windows. The apartment is located on the 1st floor of the house and also offers 5m2 of terrace. Walking distance to Jinonice metro and other public transport connections underlines the exclusivity of this place. Easy to park in front of the house or for a fee to the house in the newly built parking spaces in common guarded garden.

We are looking for a long-term tenant with a reference of the previous smooth running lease, no pets, non-smokers, with a respect for the domestic rules of a small House "Condominium". New and modern kitchen (fridge, freezer, oven, dishwasher), spacious built-in wardrobe in the bedroom. Garden furniture on the terrace. Automatic window blinds. There is a possibility of a common safe cellar for bicycles or other sports equipment on the ground floor. The house has a high standard security camera system and above standard equipment and design of common areas and garden. There is also a fitness available for residents only (for extra charge of CZK 500/month). Innogy (electricity contract) and Pražská Plynárenská (gas contract) to be transferred onto the tenant for further payments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591380
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 5 m²
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 5 m²
Sklep 2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Jinonice
🚶 146 m (2 min)
Pošta
🚶 627 m (8 min)
ObchodPanos
🚘 825 m (2 min)
BankamBank
🚘 1 917 m (4 min)
RestauraceU Bučka
🚶 375 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 679 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Waldorfská
🚶 404 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 385 m (5 min)
Sportoviště
🚘 5 314 m (11 min)
Hřiště
🚶 418 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.