Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyNa Vysoké I, Praha - Radlice

Na Vysoké I, Praha - RadliceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné27 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce29 500 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní novy byt o dispozici 3+kk, rozloze 83 m2 ve velmi žádané lokalite Prahy 5 v Rezidenci Na Farkane. Tento krásny domov nabízí: vstupní halu s vestavenou skríní až do vyšky stropu a toaletou pro hosty, z haly vstoupite do fantasticky plne zarizene kuchyne, odkud mate perfektni vyhled do obyvaciho prostoru a na prostorny balkon s vyhledem do zelene. Chodba Vas zavede nejdrive do prvniho pokoje s s manzelkou posteli (pripadne muze byt vyuzit jako pracovna), dale do druheho prostorneho pokoje s manzelkou posteli, luxusni rohovou satni skrini a velkyma oknama poskytujici dostatek svetla po cely den. Z chodby se dale dostanete do technicke mistnosti s prackou, skrinemi a pultem, a v neposledni rade se dostanete do prostorne koupelny, ktera nabizi skrin ve vysoke kvalite, vanou se sprchovym koutem a velkym zrcadlem.

K bytu je možné dále pronajmout jedno parkovaci stani v garazi a jedno zamykatelne parkovaci stani venku pro hosty za poplatek 2.000,- Kč měsíčně. Součástí ceny pronájmu je sklep. Budova je izolovana, tedy naklady jsou nizke. K nastehovani od 1.2.2020.

Prosim, kontaktujte mne v pripade jakychkoli informaci nebo pro sjednani prohlidky. Spodpisem smlouvy se sklada deposit ve vysi 1 mesicniho najmu a vypovedni doba je taktez 1 mesic.

We offer for rent a luxury new apartment 3 + kk with area 83 m2. Located in a new building in Residence Na Farkane, Na vysoké 1, Prague 5. This beautiful home offers: entrance hall with full height wardrobe system and guest W/C, leading into a fantastic fully equipped open plan kitchen, dinning and lounge areas and additional generous balcony. The large internal hallway leads first to a double bedroom (could be a large study if required), a master bedroom with fitted wardrobes, super king size bed and bedside wall units, a utility / technical room with washing machine and storage units and a beautiful bathroom with high quality built in storage and bathroom suite with shower over bath.

The apartment has one internal garage space in the basement and an additional lockable outdoor parking space which could be used by visitors for the aditional costs of 2.000,- CZK per month. There is a cellar included in the rent. Very low energy consumption for this new built insulated building. The apartment is free from February 1, 2020.

Please email for full specification or to arrange a viewing, references will be required, one month rent deposit and one month contract termination period.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591785
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.