Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyÚvoz, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Úvoz, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah
Cena6 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 354 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velice vkusně zrekonstruovaný byt o dispozičním řešení 3+kk, který se nachází v 3.NP/5.NP prvorepublikového cihlového domu s výtahem. Tento stylový byt prošel v roce 2019 kompletní dobovou rekonstrukcí (výměna podlahy, elektroinstalace, rozvody vody a opadu, vnitřní omítky, repasování oken, nová dřevěná okna do ulice, interiérové dveře, vchodové dveře, kuchyňská linka, WC, koupelna).

K bytu náleží sklep o rozloze 18m2. V dochůdné vzdálenosti cca 3min je možné pronajmout 2 parkovací stání (cena 2.000,-Kč/stání).

Jedná se o nevšední a velmi příjemně řešený byt jak pro rodinné bydlení, tak případný pronájem s vysokým výnosem - byt lze jednoduše rozdělit na dispozici 3+1 a získáte tak ideální bydlení například pro zahraniční studenty, kteří jsou ochotní zaplatit si vyšší standart a vy dosáhnete vyššího výnosu. V případě zájmu o změnu dispozice na 3+1 zajistíme.

V případě zájmu o prohlídku bytu nebo více informací mě prosím kontaktujte přes kontaktní formulář zde a uveďte vaše tel. číslo.

Kontaktujete přímo majitele.

Video prohlídka zde: https://www.youtube.com/watch?v=iBc0MwGKrrk

O kontakt ze strany realitních kanceláří nemám zájem.

I offer for sale a very tastefully renovated apartment 3 + kk, located on the 3rd floor of the first floor of the First Republic brick building with an elevator. This stylish apartment was completely renovated in 2019 (floor replacement, wiring, water and litter, interior plaster, refurbishing windows, new wooden windows to the street, interior doors, entrance doors, kitchen, toilet, bathroom).

The apartment has a cellar with an area of ​​18 square meters. In a walking distance of about 3min is possible to rent 2 parking spaces (price 2.000, -CZK / parking).

It is an extraordinary and very pleasantly designed apartment for both family housing and possible rent with a high yield - the apartment can be simply divided into 3 + 1 and you will get the ideal housing for foreign students who are willing to pay a higher standard and you reach higher yield. If you are interested in changing the layout to 3 +1 we provide.

If you are interested in a tour of the apartment or more information, please contact me via the contact form here and give your telephone number.

Contact the owner directly.

Video tour here: https://www.youtube.com/watch?v=iBc0MwGKrrk

I am not interested in contact from real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596090
Dispozice3+kk
Dostupné od20. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.