Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyŠtěpánská, Praha - Nové Město

Štěpánská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Majitel pronajme nový kompletně zařízený byt 1+kk o velikosti 27 m2. Byt s balkonem a nádherným výhledem na hrad se nachází v 6. podlaží, výtah v objektu. V rámci bytu je vstupní předsíňka s vestavěnou skříní, koupelna s wc, pokoj s kuchyňskou linkou a dřevěnou podlahou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a podlahovým topením. Kuchyňská linka má zabudovanou varnou desku, digestoř, myčku a vestavnou lednici s mrazákem. Pokoj je vybaven TV, postelí s nočními stolky, psacím stolem a jídelním stolem s židlemi. Veškeré vybavení je nové s designovými prvky. Byt je vytápěn elektrickým topením. Internet v ceně. Bydlení v centru Prahy v klidné ulici, 300 m od Václavského náměstí. Dokonalá dopravní dostupnost (tram, metro, vlak). Ulice Štěpánská je klidná s malým provozem. Ideálně pro krátkodobý až střednědobý pronájem (do 6 měsíců). Možno pronajmout i na 1 noc - 1200 Kč/noc.

The owner rents a new fully furnished apartment 1 + kk, 27 m2. Apartment with balcony and a wonderful view of the castle is located on the 6th floor, elevator in the building. The apartment has an entrance hall, bathroom with toilet, room with kitchen and wooden floor. The bathroom is fitted with a shower, sink and underfloor heating. Kitchen has built-in hob, hood, dishwasher and built-in fridge freezer. The room is equipped with a TV, a bed with bedside tables, a work desk and a dining table with chairs. All equipment is new with design elements. The apartment is heated by electric heating. Internet included. Living in the center of Prague in a quiet street, 300 m from Wenceslas Square. Perfect transport accessibility (tram, metro, train). Stepanska street is quiet with no traffic. Rent for short or medium period (1-6 months). You can rent also for 1 night - 1200 CZK/night.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601237
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVe Smečkách
🚶 159 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 733 m (9 min)
ObchodMini Market
🚶 157 m (2 min)
BankaFio banka Praha 2
🚶 384 m (5 min)
RestauracePizza U Džberu
🚶 34 m (0 min)
LékárnaPharma 2
🚶 409 m (5 min)
ŠkolaAkademické gymnázium
🚶 56 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 368 m (4 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 335 m (4 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 300 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.