Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyHorská, Praha - Nové Město

Horská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce17 900 Kč


Pozor! Mimořádná nabídka! Zvýhodněná cena na vybrané byty na dobu určitou. Dlouhodobé pobyty od 6 měsíců, pronájem na kratší dobu je možný (rádi najdeme v našem areálu byt, který bude nejvíce vyhovovat Vašim představám).

Pronájem přímo od majitele (Bez provize)!

Podzemní parking přímo v areálu, z Vašeho parkovacího stání se pohodlně výtahem dostanete přímo k Vašemu apartmánu.

Zdařile koncipovaný apartmán 1+kk se nachází v 3. nadzemním podlaží jedinečné soukromé rezidence Albertov Rental Apartments. Apartmán sestává z moderně funkčního obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyňskou linkou ( včetně drobností jako nádobí, příbory, kávovar atd.), oddělenou od obytné části praktickým barovým pultem a příjemným výhledem z prostorné lodžie, dále moderní koupelny se sprchovacím koutem, samostatného WC a prostorné předsíně s úložnými prostory. Interiér obývacího pokoje je zařízen nadčasovým designovým nábytkem, pohodlným sklopným dvoulůžkem, které přes den zaklopíte a nezabírá tak žádný prostor. Kvalitní dřevěná podlaha s podlahovým topením dodává apartmánu vysokou dávku komfortu. Televize se satelitem i rychlé wi-fi připojení k internetu jsou samozřejmostí a jsou již zahrnuty v ceně nájmu.

Moderní koupelna je vybavena také kombinovanou pračkou a sušičkou a komfortním přídavným podlahovým topením.

Apartmán se nachází v uzavřeném soukromém rezidenčním komplexu šesti nájemních budov v Albertov Rental Apartments s výhradním majitelem, v žádané lokalitě Prahy 2, pár zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, přímo naproti Vyšehradu, tramvajová zastávka přímo před rezidencí. Nákupní možnosti, Supermarket i restaurace v areálu.K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Videoprohlídka areálu Albertov Rental Apartments:

https://bit.ly/rental-aparments-albertov-prague

Attention! Special offer! Discounted price for selected flats for a definite period. Long-term stays from 6 months, rental for a shorter period is possible (we will be happy to find an apartment in our complex that will best suit your ideas).

Rent directly from the owner (No commission)!

Underground parking directly in the area, from your parking space you can easily get directly to your apartment by elevator.

Well-designed apartment 1 + kk is located on the 3rd floor of a unique private residence Albertov Rental Apartments. The apartment consists of a modern functional living room with fully equipped kitchen (including utensils such as dishes, cutlery, coffee maker, etc.), separated from the living area by a practical bar counter and a pleasant view from the spacious balcony, modern bathroom with shower, separate toilet and spacious hall with storage space. The interior of the living room is furnished with timeless designer furniture, a comfortable folding double bed, which you can fold during the day and thus take up no space. Quality wooden floor with underfloor heating gives the apartment a high dose of comfort. Satellite TV and fast wi-fi internet connection are already included in the rental price.

The modern bathroom is also equipped with a combined washer and dryer and comfortable additional underfloor heating.

The apartment is located in a closed private residential complex of six rental buildings in Albertov Rental Apartments with sole owner, in the desired location of Prague 2, a few stops from the center and the main historical monuments of Prague, directly opposite Vysehrad, tram stop right in front of the residence. Shopping options, supermarket and restaurant in the area. Available daily reception (receipt and issue of shipments, the possibility of ordering cleaning and other services) and 24/7 emergency technical service.

Video tour of the Albertov Rental Apartments complex:

https://bit.ly/rental-aparments-albertov-prague

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601564
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha31
Dostupné od10. 8. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚘 1 846 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 116 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 149 m (2 min)
RestauraceHusa
🚶 162 m (2 min)
LékárnaLékárna Albertov
🚶 108 m (1 min)
ŠkolaZŠ Vratislavova
🚶 545 m (7 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 669 m (8 min)
Sportoviště
🚶 488 m (6 min)
HřištěFolimanka
🚶 408 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.