Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronajmu suterení byt s oknem do dvorku na Žižkově na Koněvově ulici v blízkosti parku Vítkov a veškeré občanské vybavenosti. Blízko do centra. Autobusem 7 minut na Florenc a 10 minut na Náměstí republiky. Autobusová zastávka Černínova je téměř před domem přes ulici. Tramvajová zastávka Biskupcova je vzdálená 700 metrů. V blízkosti restaurace, Billa supermarket,večerky, solárium, kadeřnictví a kosmetika. Ze vstupní chodbičky je vchod do koupelny a do hlavního pokoje s kuchyňským koutem. Velice klidný, jelikož v suterénu jsou pouze dva byty. Okno je plastové, velké a je umístěné do dvorku, který je zamčen. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a topení elektrický radiátor. Vybaveno kuchyňským koutem, sporákem, lednicí, pračkou a kuchyňským náčiním. Cena nájmu je 12 000. V ceně je internet, poplatky za vodu a odpad. Elektřinu si nájemník bude hradit sám(cca 1200/měsíc). Dle dohody je možnost přičíst poplatky k ceně nájmu . Vratná kauce 10 000 kč . Od přímého majitele, žádné poplatky agentuře. Smlouva možná minimálně na 5 měsíců-1rok s možností prodloužení. RK nekontaktovat!!

Newly renovated subterranean studio centrally located in Prague 3 at Koněvova street. Bus stop is in front of the house. Direct only a few minutes bus ride from central bus station Florenc from train station, downtown(Staroměstská, Palladium shopping mall).The bus stop is in front of the house. Nearby just a short walk from the house you can find grocery stores, Billa supermarket, restaurants, cafés, music bar, laundromat, beautician, solarium, pharmacy, park Vítkov and more. The studio has an entry area, bathroom and separate room with bed, sofa, fully equipped kitchen corner and table with two chairs.Very quiet flat as there are only two flats. The window is facing a little backyard. Also equiped with a washing machine, iron, bed sheets, hair dryer and wi-fi internet (included in price). The rent price is 12 000/month plus aprox 1200 Czk/monthly per electricity. Refundable deposit is 10 000 . Directly from the owner, no agency fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603518
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 6. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 94 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 382 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 515 m (6 min)
BankaFio banka
🚶 584 m (7 min)
RestauraceX Bowling
🚶 402 m (5 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 328 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Chelčického
🚶 519 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 561 m (7 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 406 m (5 min)
Hřiště
🚶 474 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.