Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyDobronicka, Praha - Libuš

Dobronicka, Praha - LibušVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Okamžitě k pronájnu ideálně na delší dobu nový 2+kk, 56 m2, terasa 10m2 na Praze 4 - Libuš. Byt je plně zařízen (kuchyně s lednicí, troubou a varnou deskou, myčkou; obývací kout s rozkládací sedačkou; ložnice; samostatná šatna; koupelna s pračkou; komora), bez TV a ložního prádla, se základním kuchyňským vybavením, 6. patro ze 7., orientace západ, v ceně parkovací stání před domem. Ideální pro pár.

Hledám nekuřáky, bez větších zvířat. Pronájem 13.000 měsíčně, poplatky cca. 3.200, platba předem, kauce 1 nájem.

Immediately for rent preferably for a longer period (over year) - new 1 bedroom, 56m2, 10m2 terrace, Prague 4-Libus. Flat is furnished (kitchen with a fridge, oven, dishwasher; rest area - sofa that can be used as a bed for 2 as well; bedroom; separate cloak-room; bath room with washing machine; pantry}; without TV and linens, with basic kitchen equipment. Level 6 from total 7; windows facing west, also parking space outside of the building. Ideal for a pair.

I`m looking for a non-smokers without bigger animals. Rent is 13.000 CZK per month, fees app. 3.200 CZK per month, 1 month rent bond, payment in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu62017
Dispozice2+kk
Podlaží6
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.