Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 44 m² bez realitkyPražského, Praha - Hlubočepy

Pražského, Praha - HlubočepyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 700 Kč

+ Poplatky za služby3 663 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronájem bytu v ulici Pražského, Praha 5 – Hlubočepy

Nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+1 (44 m2). Byt byl kompletně zrekonstruován v r. 2014, nachází se v 6. patře v domě s výtahem. Nastěhování možné ihned. Prohlídky dle domluvy v podvečerních - večerních hodinách. Součásti vybavení: kuchyňská linka, elektrický sporák s troubou, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, nádobí (hrnce, pánve, talíře atd), jídelní stůl plus 3 židle. V bytě mohou dále zůstat 2x křeslo poang a 2 dřevěné postele, jedna manželská postel v ložnici, jedno rozkládací lůžko, malé komody (dále viz fota), v koupelně pračka.

V těsném sousedství velmi příjemný lesík, v přírodní rezervaci Prokopské údolí může být člověk do 10 minut chůze (viz mapa). V blízkosti též přírodní park Chuchelský háj.

Vynikající dopravní dostupnost do centra, tram zastávka K Barrandovu ca 4 minuty chůze od domu (stanice Smíchovské nádraží za 10 minut), busem 120 Na Knížecí (za 13 minut). Rychlý nájezd autem na Pražský okruh (do minuty).

V blízkosti Lidl (ca 8 min chůze), na Tilleho náměstí (ca 6 minut chůze či jedna zastávka tramvaje či busu Chaplinovo náměstí) jsou banky, lékarny, restaurace Kamera, Billa, obchod se zdravou výživou, papírnictví, drogerie DM, zverimex, cukrárna, atd. Poliklinika Barrandov je dvě zastávky tram či busu. Na Barrandově jsou ve 2 ZŠ (jedna je ca 4 minuty do domu) a několik MŠ. Na konečně zastávce tram Sídliště Barrandov je Aquapark. Blízko domu je placený parkovací dům či velké parkoviště zdarma (u tram zastávky, ca 4 minuty chůze), či lze parkovat v ulici před domem. Nájemné: 11700 Kč, poplatky jsou dle výměru z 1. 1. 2020 pro dvě osoby: 3663 Kč plus elektřina (k přepsání). Vratná kauce 24000 Kč. Rozpis ekonomicky oprávněných složek a záloh na služby je samozřejmostí. V domě je zaveden spolehlivý internet firmy Centrio (není součástí plateb za služky, ale po dohodě může být ).

Upřednostňujeme podnájemníky, kteří nebudou v bytě kouřit, domácí mazlíček je ok. Byt je bez balkónu, bez sklepa. Byt je vhodný pro 1-2 dospělé osoby (popř. plus dítě), jedna místnost je průchozí do kuchyně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621192
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDDreyerova
🚶 123 m (1 min)
PoštaPraha 52
🚶 674 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 559 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚶 588 m (7 min)
RestauracePlzeňský restaurant Kamera
🚶 575 m (7 min)
LékárnaZAMZAM
🚶 619 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Barrandov
🚶 591 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Praha 5, Lohniského
🚶 577 m (7 min)
SportovištěX3M Aréna Barrandov
🚶 540 m (6 min)
Hřiště
🚶 293 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.