Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyJaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Jaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné17 800 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce17 800 Kč


Klidný byt 2+1 (+ prostorná komora/šatna) v 1. podlaží domu z konce 19. století s ceněnou fasádou, v oblíbené ulici v blízkosti centra, veřejné dopravy, parků, kaváren, pekařství a škol. Byt má výhled do udržované, klidné a slunečné zahrady ve vnitrobloku, k níž má výhodný bezprostřední přístup.

Byt sestává z předsíňky vedoucí do kuchyně s jídelním koutem. Z kuchyně vedou dveře do dvou pokojů. Jeden pokoj je zcela samostatný, z druhého (většího) pokoje se pak dále vstupuje do komory/šatny (s oknem) a do koupelny/WC. Pokoje i kuchyně mají okna orientována do zahrady uvnitř rozlehlého vnitrobloku, což poskytuje bytu dostatek denního světla a zároveň klid od ruchu ulice v centru města.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou (elektrická trouba a sklokeramická varná deska, lednička, mraznička, mikrovlnná trouba) a pračkou Electrolux. Vytápění úsporným elektrickým kotlem (dům je zateplen). Bojler (Ariston) na užitkovou vodu lze ovládat i na dálku přes Wi-Fi a mobilní aplikaci za účelem optimalizace ohřevu a úspornosti. Nová dřevěná okna respektující charakter domu. Podlaha: parkety (pokoje, komora), lino (kuchyně).

Celková plocha 66,89 m2 (pokoj 23,9 m2, pokoj 15,54 m2, kuchyně 10,34 m2, komora/šatna 8 m2). Dům je po kompletní rekonstrukci pod dohledem památkové péče (včetně zateplení). Součástí domu je velká zahrada k užívání (posezení, prolézačky pro děti). V bytě není dovoleno kouřit.

Cena čistý nájem: 17 800 /měsíc

+ 700 zálohová platba na sdílené služby v domě (vodné/stočné, upravitelné dle počtu osob v domácnosti, roční vyúčtování přeplatku/doplatku)

Platby za energie a internet hradí nájemce přímo příslušnému poskytovateli.

Po domluvě lze využívat za příplatek sklep.

K dispozici: od 1. března 2024

Quiet apartment 2 + 1 (+ roomy closet / cloakroom) on the 1st floor in a house from the end of the 19th century with a valued facade, in a charming street near to the city center, close to public transport, parks, cafes, bakery and schools. The apartment overlooks a well-kept, quiet and sunny garden in the courtyard, to which it has convenient immediate access.

The apartment consists of a small hall leading to the kitchen with dining area and to two rooms. One bedroom has independent access, from the other larger (living) room/bed room you further enter the chamber / dressing room (with window) and the bathroom / toilet. The rooms' and kitchen windows face the garden inside a large courtyard, which provides the apartment with sufficient daylight and at the same time stillness from the bustle of the streets in the city center.

The apartment is equipped with a kitchen (electric oven and ceramic hob, new refrigerator & freezer, microwave) and a washing machine (Electrolux). Heating with an efficient electric boiler (programmable). Water heater (Ariston) can be remotely controlled via Wi-Fi and via mobile application to optimize heating and efficiency. New wooden windows respect the historical character of the house. Floor: parquet (rooms, pantry), lino (kitchen).

Total area 66.89 m2 (1st room 23.9 m2, 2nd room 15.54 m2, kitchen 10.34 m2, closet / cloakroom 8 m2). The house has gone recently through a complete reconstruction under the supervision of the heritage office (including additional insulation for energy efficiency). The house has a large garden available to residents (seating, climbing frames for children). It’s not allowed to smoke inside the flat.

Price: 17.800 rent

+ 700 monthly advance payment for shared services in the house (water etc. - can be adjusted depending on the number of people in the household, annual balance re/payment)

Energy bills and internet are paid by the tenant directly to the respective energy provider.

Storage cellar can be used upon request for a supplement fee.

Available: from 1st March 2024

English, German and Italian speaking landlord

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621381
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceExteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDKomenského náměstí
🚶 193 m (2 min)
PoštaArbela
🚶 627 m (8 min)
ObchodWilliam Thomas
🚶 35 m (0 min)
BankaEqua bank
🚶 378 m (5 min)
RestauraceNaše Vaše Bistro
🚶 11 m (0 min)
LékárnaLékárna Aventa
🚶 315 m (4 min)
ŠkolaStřední zdravotnická škola
🚶 410 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 499 m (6 min)
SportovištěTělocvična pod hradem
🚶 327 m (4 min)
Hřiště
🚶 535 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.