Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 57 m² bez realitkyNekvasilova, Praha - Karlín

Nekvasilova, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu v roce 2020 moderně a kompletně zrekonstruovaný klimatizovaný byt v žádané lokalitě Praha - Karlín. Byt je situován v druhém nadzemním patře ve velice klidném domě s výtahem. Všechna okna jsou nová a orientována na jihozápad. K bytu náleží sklepní jednotka a přístup na společnou lodžii.

Byt má dva neprůchozí pokoje přístupné z chodby, větší obývací pokoj s přístupem do kuchyně a vstupní halu. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, žebříkem na ručníky, odvětráváním a nábytkem je oddělena od záchodu.

Samostatná menší kuchyň je nová a plně vybavena k okamžitému užívání. Vybavení kuchyně: mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř, indukční deska a chytře řešený úložný systém.

Velkou výhodou bytu je plnohodnotná klimatizační jednotka, která dokáže byt vychladit bez obtíží i v tropických letních dnech na libovolnou požadovanou teplotu.

Do bytu je zavedena UPC /Vodafone přípojka a tím je zajištěna dostupnost služeb této společnosti.

Byt je kompletně vybaven nábytkem (skříňový systém, gauč, pracovni stůl, konferenční stolek, manželská postel, jednoluzkova postel jídelní stůl a židle, pračka se sušičkou).

Veškerá občanská vybavenost je v bezprostředním okolí bytu. Metro B Invalidovana je 2 min chůze a obecně centrum Prahy je dostupné z bytu do 10 minut.

Parkování je bezproblémové.

Nájemce si na sebe přepíše elektřinu .

Zálohy na služby domu, včetně vytápění a vodného stočného činí 4 000 kč.

I offer for a rent modern and completely renovated air-conditioned apartment in the desired location of Prague - Karlin. The apartment is located on the second floor in a very quiet building with an elevator. All windows are new and oriented to the southwest. The apartment has a cellar unit and access to a shared balcony.

The apartment has two separate rooms accessible from the hallway, a larger living room with access to the kitchen and an entrance hall. The bathroom with a spacious shower, towel rail, ventilation and furniture is separate from the toilet.

The separate smaller kitchen is new and fully equipped for immediate use. Kitchen equipment: microwave, convection oven, refrigerator with freezer, dishwasher, hood, induction hob and cleverly designed storage system.

The great advantage of the apartment is a full-fledged air conditioning unit, which can cool the apartment without difficulty even on tropical summer days to any desired temperature.

The Vodafone cabel connection has been installed in the apartment, thus ensuring the availability of the company's services (ultrafast internet, international cabel TV)

The apartment is completelly furnished (wardrobe system, couch, table, coffee table, double bed, single bed, dining table with chairs, washing mashine with dryer).

All civic amenities are in the immediate vicinity of the apartment. Metro B Invalidovana is a 2-minute walk away and generally the center of Prague is accessible from the apartment within 10 minutes.

Parking is hassle-free.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu623860
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 308 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 542 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 222 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 2 276 m (5 min)
RestauraceBean House
🚶 224 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 978 m (3 min)
ŠkolaMateřská škola
🚶 410 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 638 m (8 min)
Sportoviště
🚘 910 m (3 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.