Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyFrantiška Křížka, Praha - Holešovice

Rezervováno
Františka Křížka, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nezařízený byt 2kk po rekonstrukci ve 4. patře renovovaného činžovního domu s výtahem a společnou zahradou ve vnitrobloku.

Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, lednice, myčka), 1 ložnice, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou a vstupní hala s úložnými prostory.

Laminátové podlahy, dlažba, plynový kotel, podlahové topení v koupelně, společný balkon v mezipatře domu, vysoké stropy, zaveden Vodafone (UPC).

Poplatky za společné domovní služby a vodu cca 2.300 Kč měsíčně pro 2 osoby, vyúčtování 1x ročně. Elektřina a plyn převodem na nájemce. Byt je k pronájmu nabízen NEZAŘÍZENÝ. K dispozici ihned.

Dům se nachází v klidné ulici v blízkosti parků Stromovka a Letenské sady. Velmi rychlá dostupnost do centra, cca 5 minut ke stanici metra Vltavská, plná občanská vybavenost v blízkém okolí, rychlá dostupnost na letiště a do mezinárodních škol v Praze 6. Byt je ideální pro pár nebo jednotlivce. Byt je nekuřácký a preferuji najemnika bez psů a koček. Parkování na modrých zónách. Smlouva na dobu určitou s automatickou prolongací - dlouhodobý pronájem.

Unfurnisched 2 bedroom apartment after complete reconstruction on the 4th floor of a renovated apartment building with an elevator and a shared garden in the courtyard.

The interior consists of a living room with a fully equipped kitchen (ceramic hob, oven, refrigerator, dishwasher), 1 bedroom, a bathroom with a shower, a bathtub and a toilet, and an entrance hall with storage spaces.

Laminate floors, tiles, gas boiler, underfloor heating in the bathroom, common balcony on the mezzanine floor of the house, established Vodafone (UPC).

Common building charges and water approx. CZK 2,300 per month for 2 people. Electricity and gas will be transferred to the tenant. The apartment is offered for rent UNFURNISCHED. Available from April 03, 2024

The house is located in a quiet street near the parks Stromovka and Letenské sady. Very fast access to the center, about 5 minutes to the metro station Vltavská, full amenities in the vicinity, quick access to the airport and international schools in Prague 6. The apartment is ideal for a couple or individuals (no animals, no smoking in the apartment)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624504
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha66
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 224 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 657 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 215 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 257 m (3 min)
RestauraceNa Mělníku
🚶 53 m (1 min)
LékárnaLékárna Cithara
🚶 140 m (2 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 290 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 428 m (5 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 160 m (2 min)
Hřiště
🚶 538 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.