Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 100 m² bez realitkyFrymburk, Frymburk - Frymburk, Jihočeský kraj

Frymburk, Frymburk - Frymburk, Jihočeský kraj
Cena5 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 121 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Právě dokončený dvojdům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami (3kk a 4kk) Zastavěná plocha je 126 m2. Pozemek má celkovou rozlohu 576 m2. Byt 3kk je již prodán. K dispozici je polovina dvojdomu v provedení 4kk s užitnou plochou 98,74 m2 a polovina zahrady (225 m2).

V přízemí se nacházejí chodba, technická místnost + sklad, koupelna s WC, obytná místnost + kuchyň), horní patro má 3 pokoje a též koupelnu s WC). V přízemí domu je sklad, kde je možno odkládat například kola nebo lyže. Velkou výhodou je, že tato místnost má samostatný vchod zvenku a je též přístupná i zevnitř. V přízemí je teplovodní podlahové topení a v patře jsou nainstalovány radiátory. V přízemí je vše připraveno pro krbová kamna. Vytápění je realizováno elektrokotlem, ale je velmi snadné přejít na plyn. V domě je vše připraveno a v celém Frymburku je rozveden plyn. V přízemí Vás jistě zaujme krásná moderní dlažba, v patře bylo instalováno na podlahách po pečlivém uvážení lino. Jedná se o velmi kvalitní dřevostavbu s difúzně otevřenou konstrukcí (dům dýchá, výborné akustické a tepelné vlastnosti, zdravější spánek).

Poloha domu přináší výbornou dostupnost jak do centra obce Frymburk, tak k lipenskému jezeru. Městys Frymburk nabízí bohaté možnosti zábavy a sportovního vyžití po celý rok (sjezdové a běžecké lyžování, bruslení, vodní sporty, cykloturistika, turistika, aquapark, wellness).

Ideální místo jak pro trvalé nebo přechodné bydlení, tak i jako investice na Lipně s možností pronájmu během celého roku.

Z kupní ceny je možnost odpočtu DPH u plátců.

Ideální lokalita pro rodiny s dětmi k trvalému bydlení i volnočasovému užívání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625157
Dispozice4+kk
Dostupné od7. 9. 2020
StavNovostavba
PENBB
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha100
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku218
Typ budovyDřevostavba
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.