Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Rezervováno
Vršovická, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nabízíme krásný 100m2 půdní mezonet s výhledem na Královské Vinohrady.

Jedná se o nadstavbu z roku 2006 ke klasického činžovního domu z 50. let - byt byl kompletně nově postaven, včetně nové střechy, rozvodů a výtahu. Byt je v osobním vlastnictví, vlastník se nachází trvale v Praze, možnost komunikace i v angličtině a němčině. Byt se nachází ve 4. a 5. podlaží. Dispozice je 3+kk, aktuálně využíván jako 2 x garsonka, t.j. 2 x pokoj s vlastní koupelnou a toaletou a společný obývák+kuchyň+chodba. Na fotkách je předchozí dispozice - jedna ložnice, velká jídelna a obývák.

Aktuální dispozice:

- horní poschodí - ložnice s 6m2 terasou do klidného vnitrobloku, koupelna s vanou a toaletou, možnost udělat si u schodů pracovní kout s výhledem na Pankrác,

- dolní poschodí - druhá ložnice (možné využít jako obývací pokoj nebo pracovnu), kuchyň spojená s jídelnou (teď obývací pokoj + kk), koupelna se sprchou a toaletou, chodba s úložným prostorem .

Topení plynem, keramická vařící deska, lednice s mrazákem, vestavná trouba (s grilem a čištěním pyrolýzou), vestavná mikrovlnka, moderní digestoř, myčka na nádobí, LCD TV, podlahové vytápění obou koupelen, pračka, gril na terase.

Volný vstup do zeleného dvorku s lavičkou ve vnitrobloku. V okolí park Grebovka, stadion Bohemky, stromořadí kolem Botiče. Výborná dopravní dostupnost - tramvaj zastávka Bohemians před domem, vlak Nádraží Vršovice, případně tramvaj Vršovické náměstí, metro C i B nedaleko. Placené parkování možné na parkovišti u Ďolíčku. Preferujeme dlouhodobý nájem v ročních cyklech.

Možnost nechat si nahlásit trvalý pobyt a získat tak možnost využívat modrou parkovací zónu.

Byt dostupný od cca 1.6.2023 (na jednání), o nábytku se dá jednat - je možné odstranit co bude nutné.

Rozpočet: nájemné 25.000 Kč + poplatky 500 Kč/osoba (odpad, voda, úklid domu) + plyn 4.000 a elektřina 2000 Kč (bude upravené dle nového výměru - je avizováno snížení záloh), t.j. odhad nákladů asi 33.000 Kč/měsíc. Záloha 33.000 Kč.

RK nevolat - byt nám už nabízí jedna RK.

We offer for rent a beautiful 100m2 attic duplex with a view of Královské Vinohrady.

It is an extension of a classic apartment building from 2006 - the apartment was completely newly built, including a new roof, ducts and elevator. The apartment is in personal ownership, the owner is permanently located in Prague, possibility of communication in English and German. The apartment is located on the 4th and 5th floor. The flat area is 100 m2. The current layout is 2 +1, can be easily changed to 3 + kitchen corner, or used as 2 x "mini apartment", i.e. 2 x 1 room + private bathroom and a common area consisting of living room + kitchen + hallway. Currently: 1 bedroom upstairs with 3m2 terrace facing a quiet courtyard, 1 living room (possibly 2nd bedroom), kitchen connected to the dining room (possible living room + kitchen), bathroom with shower and toilet on the lower floor, bathroom with tub and toilet on upstairs.

Gas heating (new boiler), induction hob, refrigerator with freezer, built-in oven (with grill and pyrolysis cleaning), built-in microwave, modern hood/vent in kitchen, dishwasher, 50 "TV, underfloor heating of both bathrooms, plenty of storage space, free entrance to a green mini park with a bench in the central courtyard. Close to Grebovka park, Bohemians stadium, trees alley around Botič. Excellent transport accessibility - tram stop Bohemians in front of the house, train Nádraží Vršovice, or tram Vršovické náměstí, metro C i B nearby. Parking possible in the parking lot at Ďolíček.

Lease agreement for one year, shorter by agreement. Energy transferred to the tenant (PRE, Pražská Plynárenská). Possibility to have a permanent residence registered and get the opportunity to use the blue parking zone.

The apartment is available immediately, the furniture can be negotiated - it is possible to remove what will be necessary. Fully furnished in 2 + 1 mode.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626709
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 6 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDUkrajinská
🚶 81 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 347 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 38 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 444 m (5 min)
Restaurace
🚶 154 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 305 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 314 m (4 min)
Mateřská školaŠkolička Radost
🚶 209 m (3 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 94 m (1 min)
Hřiště
🚶 483 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.