Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Rezervováno
Musílkova, Praha - KošířeMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Info o cenách energií a spotřebě níže.

Byt prošel v roce 2015 kompletní velmi praktickou rekonstrukcí pro rodinu s malým dítětem (obývák, dětský pokoj, “ložnice” bez okna, rozsáhlé úložné prostory) nebo pro pár, kde jeden potřebuje pracovnu. Byt vznikl přestavbou z 2+1 pro vlastní bydlení. Kuchyň byla přemístěna do pokoje s oknem, druhý byl rozdělen příčkou na dva, jeden s okny a druhý velmi malý a bez oken resp. s větračkou u stropu – vhodný jako ložnice či pracovna. Původní kuchyň jsou nyní objemné úložné prostory s vestavěnými skříněmi. Viz fotografie a plánek bytu zde u inzerátu. Na fotografiích je stůl a police v kuchyni, na rozdíl od židlí nejsou už součástí vybavení. Dům je zateplen.

Vybavení: 2. patro s výtahem, koupelna s vanou, pračka se sušičkou, varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka, spíž, velké úložné prostory ve vestavěných skříních a v patře nad předsíní, okna na západní stranu, kolárna, sklep (do budoucna, nyní v rekonstrukci SVJ), přípojka na internet Vodafone (exUpc) a tv. Tram 10 min do stanice Anděl přímo u domu, v okolí škola, školka, obchody, komunitní centrum, kulturní dům, hospody, les, park…

Nekuřácký. Domácí mazlíčci jedině po předchozí dohodě. Dlouhodobý pronájem, nájemní smlouva minimálně na rok. Sháníme nájemce slušného a hlavně spolehlivého, podmínkou bezúhonnost a žádné exekuce.

Poplatky jsou 1000 Kč za vodu a služby v domě (odpad, výtah atp.) bez záloh na elektřinu a plyn. Dále mám sjednané energie se zálohou 3600 Kč do konce roku, lze využít, anebo rovnou přepis na Vás. Průměrná měsíční spotřeba elektřiny za loňský rok 100 kWh (spotřebiče, vaření) a plynu 100 kWh (topení, teplá voda).

Nemám zájem o služby RK.

[Deep-L automatic translation: no guarantee]

Info on energy prices and consumption below.

The apartment underwent a complete very practical renovation in 2015 for a family with a small child (living room, children's room, "bedroom" without window, extensive storage space) or for a couple where one needs a study. The apartment was created by converting from 2+1 for own living. The kitchen was moved to a room with a window, the other was divided by a partition into two, one with windows and the other very small and without windows respectively with a vent near the ceiling - suitable as a bedroom or study. The original kitchen is now a voluminous storage space with built-in wardrobes. See photos and plan of the apartment here with the advert. The photos show the table and shelves in the kitchen, unlike the chairs they are no longer part of the furnishings. The house is insulated.

Amenities: 2nd floor with elevator, bathroom with bath, washer and dryer, hob, oven, fridge/freezer, dishwasher, pantry, large storage spaces in built-in wardrobes and upstairs above the hall, windows on the west side, bike room, cellar (for the future, now under reconstruction by SVJ), Vodafone internet connection (exUpc) and TV. Tram 10 min to Andel station right next to the house, nearby school, kindergarten, shops, community center, community center, pubs, forest, park...

Non-smoking. Pets only by prior arrangement. Long-term lease, lease agreement for at least one year. We are looking for a decent and reliable tenant, condition of integrity and no foreclosures.

Fees are 1000 CZK for water and services in the house (waste, elevator, etc.) without electricity and gas. I have also negotiated energy with a deposit of 3600 CZK until the end of the year, can be used or directly transfer to you. Average monthly consumption of electricity last year 100 kWh (appliances, cooking) and gas 100 kWh (heating, hot water).

I am not interested in the services of real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628101
Dispozice2+kk
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha51
Dostupné od26. 7. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 86 m (1 min)
PoštaPraha 120
🚶 472 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 87 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 135 m (2 min)
RestauraceYang zi jiang
🚶 44 m (1 min)
LékárnaMagistra
🚶 28 m (0 min)
Škola
🚶 256 m (3 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 146 m (2 min)
Sportoviště
🚶 586 m (7 min)
Hřiště
🚶 210 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.