Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyMašínova, Praha - Kobylisy

Mašínova, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč


Pronajmu krásný, nadstandardní byt v rekonstruovaném podkroví rodinného domu. 5min chůze na metro Kobylisy nebo tramvaj. Byt je velmi světlý, díky kompletně prosklenému průčelí. Krásná velká koupelna se sprchovým koutem, hydromasážní rohovou vanou, dvěmi umyvadly, střešním oknem. Dětský pokoj s velkou vestavnou skříní. Velmi prostorný obývací pokoj atelierového typu, na který navazuje kuchyňský kout (kuchyňská linka, lednička, spotřebiče, myčka). Prostorná ložnice se střešními okny. Nádherný výhled na celou Prahu. Samostatné plynové topení (vlastní kotel s ohřevem TUV) a vlastním elektroměrem. Ideálně rodině s dítětem. Nekuřáci. Bez zvířat. Cena je včetně poplatků!!! Volný od 1. července.

Realitky prosím nevolat.

Rent a beautiful, luxury apartment in a renovated attic of the house. 5min walk to metro or tram Kobylisy. The apartment is very bright, thanks to a completely glassed facade. Beautiful large bathroom with shower, whirlpool bath, two sinks, a skylight. Children's room with a large built-in wardrobe. Very spacious living room of the studio type, which builds kitchenette (kitchen, refrigerator, appliances, dishwasher). Spacious bedrooms with skylights. Beautiful view of the whole city. Independent gas heating (the boiler with hot water) and its own electricity meter. Ideally, a family with a child. Nonsmokers. Pets not allowed. Price is inclusive of taxes!! Available from 1st July.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63030
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha120
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.