Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyVlkova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Vlkova, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný světlý byt 2+kk ve výborné lokalitě u parku Rajská zahrada. Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí a je připravený pro nového nájemce. Předností bytu je vhodná dispozice (= využitelnost), poloha ve 4 NP (= prosvětlenost) a vysoká úroveň základního vybaveni a použitých materiálů. Byt je orientovaný jak do zeleného vnitrobloku (jih), tak do ulice Vlkova (sever). Byt je umístěný na konci pavlače, je možno si sem umístit stoleček aj. Příjemné posezení při odpoledním slunci.

Lokalita je velmi dobře dostupná jak do blízkého parku Rajská zahrada a Riegrovy sady, tak je službám - obchodní pasáž Churchill (Lidl, Rossmann) a plně vybavena Seifertova ulice. Bary a restaurace v nejbližším okolí. Dům Radost - pronájem kanceláří, kulturní události aj. Centrum je v pěší dostupnosti. Výhodu je, že Vlkova je vedlejší, klidnější ulice.

Standardy bytu jsou následující: Dlažba ve věrném vzhledu dubové parketové podlahy s podlahovým vytápěním v celé ploše bytu, kvalitní německá kuchyně Ballerina s vestavěným spotřebiči Gorejne, Beko, AEG, aj., sprchový kout walk-in, podomítkové baterie, WC s podomítkovým modulem, bidetová sprška, příprava pro datové a televizní zásuvky na několika místech v bytě, protihluková SDK předstěna, vnitřní zateplení. "Smart" bojler ovladatelný přes mobilní aplikaci. Využití levnějšího tarifu energie (20h za den, přestávky max 40 min).

Velikosti pokojů 19,3 m2 a 16,19 m2 + malá předsíňka a prosvětlená koupelna.

Možnost pronájmu parkovacího stání ve dvoře (zakladače) - 2.500 Kč nájem + 220 Kč režie / měsíc.

Poplatky budou vyučovány nájemcům dle skutečného stavu. Platby pro vodu, odpady a už. spol. prostor cca 800,-1 os. 1500,- 2. os Elektřina (bude přepsána na nájemce) - cca 2.000,-, celkem cca 2.800 Kč.

Je možnost využít domovní anténu zdarma a možnost připojení internetu od UPC nebo O2.

Beautiful, light and quiet apartment for rent in an excellent location next to Rajska zahrada park. Two rooms with a kitchen corner (2+kk), bathroom and a common gallery in front of the flat which can be used for sitting in the outdoor space. The apartment is newly renovated and ready for its first tenant. It is light (situated on 4th floor) has a versatile space layout and a high standard equipment. It is facing green yard to the south and a quiet street to the north.

Located close to the large parks of Rajska zahrada and Riegrovy sady and shopping centre Churchill as well as many other shops, bars and restaurants and office space rentals. Walking distance to the city centre.

Floor is made of tiles in natural-looking wood imitation with floor heating in the whole flat. Kitchen fitted with a quality German brand Ballerina with built in appliances. Walk-in shower corner, bidet spray, data and tv sockets in several places, anti-noise wall, indoor insulation. Smart, app controlled boiler. Low cost energy tariffs.

Rooms size are 19.3 m2, 16.19 m2 plus small hall and a light bathroom.

Parking space can be rented at 2.700 CZK per month.

Utilities will be charged based on actual consumption. Payment for the housekeeping and electricity roughly at ca. 2.800 CZK (1pers) ca. 3.200 CZK (2 pers)per month.

House antenna usage for free, option to connect to UPC/O2 internet.

Contract and discussions with the owner can be done in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633166
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusinecká
🚶 358 m (4 min)
Pošta
🚶 370 m (4 min)
ObchodHC
🚶 288 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 397 m (5 min)
RestauraceU Fíčků
🚶 176 m (2 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 307 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 154 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 261 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 530 m (6 min)
Hřiště
🚶 251 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.