Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyArgentinská, Praha - Holešovice

Argentinská, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízíme k pronájmu většinově zařízený byt o velikosti 50 m2 o dispozici 2+kk v novém rezidenčním projektu Vivus Agrnetinská v srdci Holešovic. Dům je zabezpečený kamerovým systémem se vstupem na čip a nachází se pouhých 400 metrů od metra, tramvaje, autobusového a vlakového Nádraží Holešovice s plnou občanskou vybaveností. Byt se skládá z předsíně kde je videotelefon (bude zde kromě botníku také vestavná skříň), koupelny s vanou a přípravou pro pračku, ložnice se vstupem na lodžii (bude zde manželská postel a velká vestavná skříň) a obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním stolem. Na oknech jsou elektronicky ovládané venkovní žaluzie, v bytě dubová podlaha a zřízená rekuperace. Lodžie je zařízena nábytkem na míru a k bytu náleží sklepní kóje. Byt je ihned volný k nastěhování a upřednostňujeme nájemce bez domácích mazlíčků.

Very nice and cozy apartment for rent ideal for day and night dreamers :) The apartment is in a new building in the heart of Holešovice - Prague 7 with full civic amenities. The house is secured by a camera system and is only 400 metres from metro, tram and train station Nádraží Holešovice. The apartment consists from an entrance hall (tailored wardrobe will be here), bathroom with a bath, bedroom with an entrance on the balcony (another tailored wardrobe and double bed will be here) and a living room with equiped kithchen and dining table. On all windows there are electronically controlled outdoor blinds, inside is a wooden floor and recuperation. On the balcony there is tailored made furniture and the apartment also has a cellar. The apartment is immediately avaliable for rent and we prefer tenant without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639340
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyOstatní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 414 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 245 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 434 m (5 min)
RestauraceU Holiše
🚶 297 m (4 min)
LékárnaLékárna Osadní
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 608 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 760 m (9 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 123 m (1 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.