Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyNa Petřinách, Praha - Břevnov

Rezervováno
Na Petřinách, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 1 m² • Lodžie 3 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Pronajmeme zařízený byt 3+kk o ploše 64 m2 (+ lodžie, sklep) v 8. podlaží (z celkových 10) cihlového domu v ulici Na Petřinách. Byt sestává ze tří místností, dvou pokojů využitelných jako ložnice či dětský pokoj, a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ložnice jsou vybavené jednolůžkem a prostornou šatní skříní. Podle potřeby je možné doplnit další lůžko či manželskou dvojpostel. Součástí bytu je koupelna s pračkou, samostatné WC a zasklená lodžie. Obývací pokoj a jedna z ložnic jsou orientované na západ do klidné boční ulice, druhá z ložnic s lodžií je obrácená na sever. Dispozice bytu je vhodná i pro spolubydlení.

Byt je po kompletní rekonstrukci (2020) - všechny konstrukce, rozvody (elektro, voda, LAN v bytě), povrchy i vybavení, nová VZT. Dům je napojen na páteřní síť pet3ny.net. Možné snadné připojení. Vybavená kuchyň s elektrickou troubou a elektrickou varnou deskou, vestavěnou myčkou, lednicí, mikrovlnnou troubou. V bytě jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi.

Dům prošel v nedávné době celkovou rekonstrukcí (zateplení, zasklení lodžií). Dům disponuje dvěma osobními výtahy (rovněž po rekonstrukci), společnou sušárnou, kočárkárnou a samostatnou kolárnou.

Výborná dopravní dostupnost: zastávka bus, tramvaj přímo před domem, metro A - Petřiny v dochozí vzdálenosti. Přímé autobusové spojení na Letiště Václava Havla (20 min.)

Občanská vybavenost: řada obchodů a restaurací, pošta, škola, školka, množství dětských hřišť a parků, lékař.

Možnost sportovního vyžití či rekreace: Obora Hvězda, sportovně-rekreační areál Ladronka, Libocký rybník či Divoká Šárka.

Přímý majitel. Byt volný od 1.12.2022.

We rent a fully furnished apartment (3 + kk, ​​64 m2 (+ loggia, cellar) on the 8th floor (out of 10) of a brick house. The apartment consists of three rooms, two bedrooms and a living room with kitchenette. The bedrooms are equipped with a single bed and a spacious wardrobe. If necessary, it is possible to add another bed or double bed. The apartment has a bathroom (with washing machine), separate toilet and a glazed loggia. The living room and one of the bedrooms are oriented to the west to a quiet side street, the other of the bedrooms with a loggia is facing north. The layout of the apartment is also suitable for roommates.

The apartment is after a complete reconstruction (2020) - all structures, wiring (electricity, water, LAN in the apartment), surfaces and equipment, new air conditioning. The house is connected to the network pet3ny.net. Easy connection possible. Equipped kitchen with electric oven and electric hob, dishwasher, refrigerator, microwave. The apartment has plastic windows with internal blinds.

The house is after complete renovation (insulation, glazing of loggias). The house has two personal elevators (also after reconstruction), a common drying room, a carriage house and a separate bicycle shed.

Excellent transport accessibility: bus stop, tram right in front of the house, metro A - Petřiny within walking distance. Direct bus connection to Václav Havel Airport (20 min.)

Civic amenities: a number of shops and restaurants, post office, school, kindergarten, many playgrounds and parks, a doctor.

Possibility of sports or recreation: Obora Hvězda, sports and recreational complex Ladronka, Divoká Šárka.

Direct owner. Apartment available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644776
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2022
Podlaží8
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 3 m²
MHD 0 minut pěšky
Sklep 1 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDVětrník
🚶 11 m (0 min)
PoštaPraha 616
🚶 114 m (1 min)
ObchodNORMA
🚶 199 m (2 min)
BankaFio banka
🚶 477 m (6 min)
RestauraceVětrník
🚶 317 m (4 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 238 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Věry Čáslavské
🚶 278 m (3 min)
Mateřská školaJesle a školka Tetty
🚶 183 m (2 min)
SportovištěStadion Markéta
🚶 677 m (8 min)
Hřiště
🚶 175 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.