Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 300 m² bez realitkyChleborádova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský kraj

Chleborádova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 8 m² • Lodžie 1,5 m²
Měsíční nájemné48 000 Kč

+ Vratná kauce80 000 Kč


Czech: (*in english below)

K pronájmu dům/villa 9+1, s prostorným multifunkčním dvorem, s možností parkování, posezení na gril, či na pohybové aktivity... Plocha pozemku je 370m2, dům o každé patře cca 100m2 (3 patra = cca 300m2)

Dům se nachází na pomezí s městem, avšak nabízí rychlý přímím spojení do města, autobusová zastávka hned před domem, či 12min autem, či výborná dostupnost na D1.

V blízkém okolí chůzí se nachází cyklostezky podélně s řekou Svratkou, či obchodní centra Avion Shopping Park (10min), či 17min Olympia shopping center.

V prvním patře po vejití do domu je předsíň, z kterého vedou dveře do všech pokojů: obyvací pokoj (s vyhledem a druhým vstupem do dvora); kuchyně; koupelny; dále v předsíni se nachází schodiště do druhého patra (a pod schodištěm: komora).

Ve druhém patře jsou 4 ložnice (z nich 2 menší slouží též jako pracovna), velká koupelna se vanou pro dva a sprchový kout, dále samostatné WC.

Třetí patro je lehce podkrovní, rozlohově a strukturově stejné jako 2. patro, s rozdílem, že koupelna a WC je společná.

Ponechání, či odebrání nábytku dle domluvy.

Kauce činí 80 000kč, nájem 48 000kč měsíčně; služby se převádí na nájemce, kromě vody (vázáno na majitele), ta se bude platit zálohou měsíčně k nájemnému.

Vážným zájemcům, doporučuji prohlídku a uvítám, když se mi krátce představíte do uvodní dopisu s dotazy.

in ENGLISH:

For rent house/villa 9+1, with a spacious multifunctional yard, with parking, seating for barbecue, or for physical activities... Land area is 370m2, house each floor cca 100m2 (3 floors = cca 300m2)

House if located on the borderline of Brno-city, but still offers a quick direct connection to the city, bus stop right in front of the house, or 12min by car, or excellent access to highway D1.

In the vicinity of walking distance there are bike paths along the river Svratka leading to the city center, or in walking distance shopping centers Avion Shopping Park (10min), or 17min Olympia shopping center.

On the first floor, after entering the house, there is a hallway from which doors lead to all rooms: living room (with a view and a second entrance to the courtyard); kitchen; bathrooms; further in the hallway there is a staircase to the second floor (and under the staircase: storage room).

On the second floor there are 4 bedrooms (2 smaller ones also serve as a study), a large bathroom with a bath for two and a shower, as well as a separate toilet.

The third floor is slightly lofted, the same in layout and structure as the 2nd floor, with the difference that the bathroom and toilet is shared.

Furnishing can be discuss, if you want to keep for use.

Deposit is 80 000kč, rent 48 000kč per month; utilities are transferred to the tenant, except water (tied to the owner), the latter will be paid in advance monthly with the rent.

If you are even slightly interested, don't hesitate I recommend a viewing. Please I would welcome a brief introduction in a message of introduction with questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646689
DispoziceOstatní
Dostupné od16. 1. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha300
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku370
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 1,5 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 8 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Heršpice
🚶 71 m (1 min)
PoštaBrno 19
🚘 1 877 m (3 min)
ObchodKarlova pekárna
🚘 5 030 m (10 min)
BankaEqua bank
🚘 4 939 m (10 min)
RestauraceRestaurace U Látalů
🚘 912 m (1 min)
LékárnaBenu
🚘 4 956 m (10 min)
ŠkolaScio škola
🚘 1 755 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Přízřenice
🚶 534 m (6 min)
SportovištěBeachvolejbalové hřiště Olympia
🚘 5 373 m (10 min)
Hřiště
🚶 222 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.