Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Vysočany

Poděbradská, Praha - VysočanyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 200 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Světlý, zařízený byt 3+kk v rezidenčním projektu Nová Harfa na Praze 9. Byt se nachází v nejvyšším poschodí budovy (4. nadzemní podlaží) a okna má do vnitrobloku, což zajišťuje klidné a příjemné bydlení. Byt má tři neprůchozí pokoje, ložnici (13 m2), dětský pokoj (12 m2) a obývací pokoj s kuchyňským koutem (23 m2), ze kterého je vstup na balkón (5 m2). Dále je v bytě koupelna s vanou, toaleta je zvlášť , v bytě je i komora-spíž. K bytu dále náleží komora na patře u výtahu a garážové stání ve druhém podzemním patře. Velká výhoda parkovacího stání je jeho velikost (má šířku cca 4m - bylo projektováno pro invalidy). U garáže je pak další komora, ideální například na kola. Byt zároveň nabízí perfektní dopravní obslužnost, stanice tramvaje je necelých 100m, obchod-večerka přímo vedle vchodu a prodejna Albert jen 200m. Přímo u bytu je několik dětských hřišť, sportoviště a také cyklostezka. Byt je nadstandardně vybaven nábytkem a také klimatizací, do bytu je zaveden rychlý internet od UPC, vytápění je zajištěno ústředním topením pro celý dům.

Bright, furnished apartment 3+kitchenette in the residential project Nová Harfa in Prague 9. The apartment is located on the top floor of the building (4th floor) and has windows to the courtyard, which ensures quiet and pleasant living. The apartment has three separate rooms, a bedroom (13 m2), a children's room (12 m2) and a living room with a kitchenette (23 m2) with access to a balcony (5 m2). There is also a bathroom with a bathtub in the apartment, the toilet is separate, the apartment also has a pantry. The apartment also has a chamber on the floor next to the elevator and a garage on the second underground floor. The big advantage of the parking space is its size (it is about 4 m wide - it was designed for disabled persons). Next to the garage is another chamber, ideal for for example for bicycles. The apartment also offers perfect transport connection, the tram station is less than 100m, a grocery store right next to the entrance and the Albert store only 200m. Right next to the apartment there are several playgrounds, sports fields and a cycleway. The apartment has superior equippment, fitted furniture and air-conditioning, the apartment has hi speed internet-UPC, heating is provided by central heating for the whole house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu651140
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží4
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 87 m (1 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 860 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 354 m (4 min)
Banka
🚘 1 407 m (2 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 823 m (10 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 362 m (4 min)
ŠkolaCOPTH
🚶 590 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 510 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 772 m (3 min)
Hřiště
🚶 328 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.