Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 165 m² bez realitkyPod Kaštany, Praha - Bubeneč

Pod Kaštany, Praha - BubenečMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Hledáte vzdušný, světlý byt, který má genius loci? Ve Ville Bianca, kterou navrhl architekt Jan Kotěra – je právě jeden k dispozici. Podkrovní, 170 metrů velký byt řešený jako 3+1 je bez nábytku, s klimatizací, trezorem, sklepem, garážovým stáním. Připočtěte k tomu benefity v podobě velké a udržované zahrady s jezírkem, v rezidenčním objektu s 24/7 ostrahou.

Byt se 2 koupelnami leží v nejvyšším patře modernizované vily z let 1910-11, jejímž autorem je slavný český architekt Jan Kotěra. Ve vile jsou jen čtyři byty, v celém objektu bydlí řada pracovníků diplomatických služeb. Bydlení ocení ti, kteří preferují absolutní soukromí a bezpečí a anonymitu. Přes čip se dostanete vozem do objektu, zaparkujete v garáži, projdete privátní chodbou, z níž vyjedete výtahem a dojdete do bytu.

Součástí pronájmu je velký, sklep s policovými regály (s okny) a 2 garážová stání. Je možné parkovat rovněž bezproblémově v objektu, pokud vlastníte více vozů.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyň je včleněna částečně do hlavního obytného prostoru a přesto oddělena, kuchyňské spotřebiče včetně myčky nádobí zn. Miele, jídelní prostor, 2 ložnice, en-suite koupelna (vana, toaleta), samostatná koupelna (sprchový kout), samostatná toaleta (sanita kompletně od Villeroy Boch), technická / úložná komora a vstupní hala s vestavěným úložným prostorem. Klimatizace v každé místnosti, dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, stmívače světel, žaluzie, mramorové obklady a lité podlahy v koupelnách, videotelefon, pračka, sušička zn. Gorenje.

Cena pronájmu 40 000 Kč plus poplatky za spotřebu elektrické energie, internet a vodné/stočné dle skutečné výše, cca 3-5 000 Kč dle osob, vratná záloha ve výši dvou měsíčních nájmů. Byt je volný ihned, s čerstvě ošetřenou podlahou a výmalbou. Neplatíte provizi realitním makléřům.

Rád vám dům i objekt osobně předvedu, jakožto přímý majitel.

Realitní kanceláře, bez konkrétního zájemce nevolejte, děkuji za pochopení.

Are you looking for an airy, bright apartment with a genius loci? In Villa Bianca, designed by architect Jan Kotěra, there is just one available. Attic, 170 meters large apartment designed as 3 +1 is without furniture, with air conditioning, safe, cellar, garage. Add to that the benefits in the form of a large and well-kept garden with a pond, in a residential building with 24/7 security.

The apartment with 2 bathrooms is located on the top floor of a modernized villa from 1910-11, designed by the famous Czech architect Jan Kotěra. There are only four apartments in the villa, and a number of diplomatic staff live in the entire building. Housing will be appreciated by those who prefer absolute privacy and security and anonymity. You can get through the chip to the building by car, park in the garage, walk through a private corridor, from which you take the elevator and walk to the apartment.

The lease includes a large cellar with shelves (with windows) and 2 garage spaces. It is also possible to park in the building without any problems if you own more than one car.

The interior of the apartment consists of a spacious living room, kitchen is partially integrated into the main living area and yet separated, kitchen appliances including Miele dishwasher, dining area, 2 bedrooms, en-suite bathroom (bath, toilet), separate bathroom (shower) , separate toilet (sanitary complete from Villeroy Boch), utility / storage room and entrance hall with built - in storage space. Air conditioning in each room, wooden floors, security entrance door, dimmers, blinds, marble tiles and cast floors in the bathrooms, videophone, washing machine, dryer brand Gorenje.

Rental price 40,000 CZK plus fees for electricity consumption, internet and water / sewage according to the actual amount, approx. 3-5,000 CZK according to persons, refundable deposit of two monthly rents. The apartment is available immediately, with freshly treated floor and painting. You do not pay a commission to real estate agents.

I will be happy to show you the house and the building in person, as the direct owner.

Real estate agencies, do not call without a specific applicant, thank you for your understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu654994
Dispozice3+1
Dostupné od13. 5. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha165
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSibiřské náměstí
🚶 520 m (6 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 097 m (1 min)
ObchodBezobalu
🚶 568 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 744 m (9 min)
RestauraceNa Rozhraní
🚶 529 m (6 min)
LékárnaBruska
🚶 727 m (9 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 644 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 464 m (2 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 661 m (8 min)
Hřiště
🚶 717 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.