Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu moderní velmi světlý loftový byt 2+1, situovaný v 5. a 6.NP zajímavého projektu Lofty Palmovka, který je situován v naprosté blízkosti metra Palmovka, v ulici Novákových na Praze 8. Byt je světlý s JV orientací do zahrady.

Byt o výměře 56 m2 je kompletně zařízený.

Ve spodní části bytu se nachází vstupní chodba se zrcadlem, obývací pokoj s odděleným a prostorným kuchyňským koutem (lednice, sklokeramická varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, rádio, mikrovlnná trouba, kuchyňské nádobí, příbory, sklenice), vestavěná skříň, dále místnost pro toaletu se zrcadlem, která slouží jako komora a prádelna zároveň (včetně pračky a sušáku na prádlo).

V horní části bytu je prostorná ložnice s dvojpostelí s nočními stolky, s rošty a matracemi, knihovničkou, dále koupelna (vana) s toaletou, umyvadlem a koupelnovými skříňkami, dále místnost s prostornou vestavěnou šatnou a vstup na terasu. Terasa o výměře 5 m2 je orientována do zahrady a poskytuje dostatek soukromí.

V bytě jsou dřevěná euro-okna, laminátové podlahy, nábytek na míru (vestavěné skříně). Budova má centrální vytápění plynovou kotelnou. Bytový dům vznikl přestavbou bývalé textilní továrny, stavba byla oceněna jako projekt roku, je zajímavý svými prosklenými stěnami, soukromou zahradou pro rezidenty i zachovalým továrním komínem. Je určen především pro jednotlivce nebo pro mladý pár, kteří hledají příjemné bydlení s výborným spojením do centra (stanice metra B Palmovka 2 minuty chůze), soukromí a něco zajímavého, neokoukaného, moderního. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti parku, cyklostezky a řeky Rokytky a Vltavy s dobrým spojením do centra. Plná občanská vybavenost v místě a nejbližším okolí: MHD (zastávka metro, bus, tram Palmovka 2 minuty chůze od domu), 5 mině nákupní centrum Nová Harfa, nedaleko park Rokytka s cyklostezkou, Albert, Billa... Jedná se o velmi příjemné a moderní bydlení.

Byt je vhodný pro 1 osobu nebo pár. Z důvodu zachování hodnoty bytu preferuji nájemníky bez domácích zvířátek a nekuřáky.

Byt není vhodný pro starší lidi a rodiny s dětmi a to z důvodu příkrého schodiště (mezonet) a řídkého zábradlí na terase.

Byt + terasa + celý objekt je zcela nekuřácký jak pro nájemce tak i pro hosty nájemce.

Jedná se o přímý pronájem bytu bez zprostředkovatele - bez provize RK.

Prohlídka je možná po telefonické domluvě.

Na kontakty od realitek nereaguji.

K nastěhování k 2.5.2023 nebo dle dohody.

Dobrá dopravní dostupnost - metro B Palmovka a zastávka tramvají a busů: 1, 3, 8, 10, 12, 16, 25, 109, 140, 185, 302...

Cena pronájmu: 17.000 Kč nájem+ 5.600 Kč poplatky. (+ energie, dle spotřeby uživatele)

Kauce: (22.000 Kč)

Garáž lze pronajmout ve vedlejším sousedicím objektu patřící LOFTůM.

For long-term sublease we would like to offer you a new, bright, modern, completely furnished duplex in size of 56m2 with terrace.

The apartment consists of 1 living room with sofa, the shelves and the TV table and 1 separated and completely furnished kitchen (the el. oven, the microwave, the fridge with the freezer, el. kettle, the radio and the steam extractor), the chairs and the dining table, 1 built-in wardrobe and 1 small lobby with the mirror and the shoe cabinet. In the lower floor there is also the toilet room with the sink, the washing machine, shelves, the hair dryer, the mirror and the toilet.

On the upper floor there are 1 bedroom with a big bed, 1 wardrobe room, 1 bathroom + WC, the sink and many cabinets and the entrance for the terrace.

The flat is located on a 5th floor, oriented to a backyard which belongs to the building. The flat is very quiet

This flat is suitable for a person or couple searching for living in a young environment within very short distance to the Prague historical center. Within a minute you reach a metro station Palmovka (4 stations to Wenceslaw square), bus and tram station (trams # 1, 3, 5, 8, 10, 12, 16, 25). The house is located close to the green park with the bike road, the river Rokytka park. The walking distance to Albert, Billa and shopping mall Harfa.

The rent is 17.500 CZK (+ el. energy according to actual consumption).

The refundable deposit: 1 month rent (17.500 CZK).

According to the current options, the garage can be rented in the building next to LOFTY.

The apartment is not suitable for the pets, for family with the kid due to the steep stairs or for pregnant woman as well.

The apartment is free to move from June 1st, 2021 or earlier upon the discussion.

The whole living block, the apartment and the terrace itself is non-smoking (valid for the guests as well).

The apartment is rented by the owner – no fee for the real estate broker. The visit can be arranged after the phone call. To keep the value apartment I prefer the tenant without the pets and non-smokers. All calls and the real estate brokers will be ignored.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu656566
Dispozice2+1
Dostupné od2. 5. 2023
Podlaží5. podlaží
Konstrukce budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Balabenky
🚶 83 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚶 279 m (3 min)
ObchodPotraviny nonstop
🚶 206 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 378 m (5 min)
RestauraceMasami
🚶 6 m (0 min)
LékárnaLékárna Palmovka
🚶 503 m (6 min)
ŠkolaZŠ Palmovka
🚶 396 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 397 m (5 min)
SportovištěFitness
🚶 304 m (4 min)
Hřiště
🚶 391 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.