Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 93 m² bez realitkyU Jezera, Praha - Stodůlky

Rezervováno
U Jezera, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 498 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Tento prostorný 4+KK, kompletně zrekonstruovaný byt se pyšní nádherným výhledem z 6. patra domu do centrálního parku, orientací ve směru J-S, je slunný, vzdušný , atypický svou dispozicí.

Byt má velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice, vstupní halu, k níž přiléhá první lodžie a místnost vhodná pro šatnu nebo pracovnu (home office). V bytě jsou dvě koupelny, jedna s vanou druhá se sprchovým koutem, obě mají podlahové topení - jedno na manuální nastavení, druhá dalkově mobilem přes wi-fi, v každé koupelně je WC.

Koupelny, kuchyňský kout a vstupní hala dlažby, v obytných pokojích dřevěná masívní podlaha - dub.

Byt je vybaven pračkou, kuchyňskou linkou ,internet přivedený optickým kabelem přímo do každého pokoje. Světla ovládaná mechanicky nebo mobilem, a to včetně ztlumení a výběru teplého či studeného světla. Z obývacího pokoje je přístup na druhou delší lodžii s orientací na jih a pohledem do vnitrobloku s nadstandardním vybavením dětských hracích prvků.

Do vašeho budoucího domova se dostanete vchodovými dveřmi v přízemí vybavenými čipy, prostorným zrekonstruovaným výtahem, kterým si pohodlně vyvezete kola i s kočárkem, jež můžete uložit ve sklepě přímo vedle bytu.

V domě je nové zateplení, zrekonstruovaná střecha, plastová okna a vchodové dveře. Revitalizací prošly i vnitřní prostory chodeb, včetně výtahu. Na patře pouze jeden soused, vstupní certifikované bezpečnostní dveře do bytu.

V těsné blízkosti domu se nachází obchodní centrum Luka Living, metro Luka 5 min. chůze, metro Lužiny 7 min. chůze, metrem na Václavské náměstí 15 min., restaurace Bernard pub

50 m od domu, školky, škola. Ve vnitrobloku navíc soukromá školka a plavecký klub Juklík. Veškerá infrastruktura ( pošta, knihovna atd.) v blízkosti.

Kdo touží po relaxaci, může navštívit park se dvěma rybníky, cyklostezkou nacházející se 50 metrů od vchodu, nebo přilehlé Prokopské údolí.

Sportovně založení ocení blízké tenisové kurty, fitness centrum, nebo horolezeckou stěnu. Ve sportovní hale možnosti pohybových kroužků od 3 let věku. Pár minut ke krytému zimnímu stadionu, v dosahu Sokol.

Hledáme a upřednostňujeme dlouhodobé nájemníky bez domácích mazlíčků. Byt nabízíme rodině nebo maximálnímu počtu 4 nájemníkům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu656729
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 8. 2022
Podlaží6
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 359 m (4 min)
PoštaPraha 54
🚶 676 m (8 min)
ObchodTesco
🚶 288 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 295 m (4 min)
RestauraceBernard Pub
🚶 180 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Bronzová
🚶 212 m (3 min)
Mateřská školaProfa kids Praha
🚶 135 m (2 min)
SportovištěZimní školní stadion Bronzová
🚶 342 m (4 min)
Hřiště
🚶 57 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.