Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyZa Strahovem, Praha - Břevnov

Rezervováno
Za Strahovem, Praha - BřevnovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby725 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmeme prostorný prosluněný byt na pražském Břevnově ve čtvrtém patře. Dispozice 2+1, průchozí kuchyně a dva pokoje, každý s vlastním dřevěným patrem na spaní a okny orientovanými na jih. V zrekonstruované kuchyni je nový sporák a možnost připojení vlastní myčky. Plynový kotel a přípojka na pračku jsou v odděleném kumbále. WC a koupelna je větraná do velkého světlíku domu.

Dům je v klidné lokalitě na náměstíčku v uliční části a parkem nad Malovankou v části do dvora. V dochozí vzdálenosti je pak Pražský Hrad a Petřín, Ladronka, nebo obora Hvězda.

U vstupu do domu je pro nájemníky přístupná prostorná kočárkárna, a nově zrekonstruovaná velká skladová kóje (3,8m2). V domě není výtah.

Bohužel nemáme fotografie prostoru bez nábytku současných nájemníků, pro představu tedy alespoň 3D schéma. Byt bude připravený k pronájmu od poloviny března(vyklizený, po výmalbě). Poplatky zahrnují úklid v domě, popelnice, elektřina v domě, záloha voda). Plyn a elektřina, kterou spotřebujete, se řeší přepsáním na nájemníka.

Pro další informace neváhejte napsat.

A spacious sunny apartment in Prague's Břevnov on the fourth floor for rent. Layout 2 +1, walkthrough kitchen and two bedrooms, each with its own wooden storey for sleeping and all windows facing south. The renovated kitchen has a new stove and the possibility of connecting your own dishwasher. The boiler and the connection to the washing machine are in a separate pantry. The toilet and bathroom are ventilated into the large air shaft of the house.

The house is located in a quiet area on a tiny square in the street facade and a park above Malovanka in the courtyard. Within walking distance is Prague Castle and Petrin Hill, Ladronka, or the Hvězda preserve.

At the entrance to the house, there is a spacious pram room accessible to tenants, and a newly renovated private large storage room (3.8 m2). There is no elevator in the house.

Unfortunately, we do not have photos of the space without the furniture of the current tenants, so at least a 3D diagram for an idea. The apartment will be ready for rent from mid-March (vacated, after painting). Dues cover common areas cleaning, dustbin fee, electricity used in house and water. Electricity and gas you use are signed-over to the tenant.

Feel free to write for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu656987
Dispozice2+1
Dostupné od15. 3. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrálovka
🚶 288 m (3 min)
PoštaPraha 617
🚘 1 335 m (2 min)
ObchodMoje Kredenc
🚶 342 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 758 m (3 min)
RestauraceNa Hrádku
🚶 172 m (2 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 655 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 575 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 552 m (7 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 354 m (4 min)
Hřiště
🚶 244 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.