Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 73 m² bez realitkyVolutova, Praha - Stodůlky

Volutova, Praha - Stodůlky
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Krásný, prostorný byt 2+kk se zasklenou lodžií, v 5 patře 12p. domu. V domě je recepce a v každém patře kamerový bezpečnostní systém. Byt se nachází v ulici Volutova a je orientován na východ. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna, moderní kuchyňská linka, bezpečnostní dveře, vestavěné skříně, telefonní linka, internet a kabelová televize. Byt má krásnou koupelnu s hydromasážním sprchový koutem. Byt má zděné jádro. K bytu je i garážové stání.

Beautiful, spacious apartment 2 + kk with glazed balcony, in a 5 floor 12p. house. The house is a reception in each floor, CCTV security system. The apartment is located in the street Volutova and is oriented to the east. The apartment has floating floors and tiles, plastic windows, modern kitchen, security doors, built-in wardrobes, telephone line, internet and cable TV. Apartment has a beautiful bathroom with hydromassage shower. Apartment has a brick core. The apartment is a garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66007
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha73
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.