Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNad Alejí, Praha - Břevnov

Nad Alejí, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+KK v atraktivní lokalitě na Praze 6 - Petřinách. Byt se nachází v 3.patře zatepleného domu bez výtahu. Podlahová plocha bytu je 53 m², je zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven zcela novými spotřebiči (lednice, trouba, digestoř, indukční varná deska, v lince je připravené místo pro myčku). Obývací pokoj je průchozí do ložnice s balkónem. V chodbě je dostatkem úložného prostoru. V koupelně je umyvadlo se skříňkou, vana a připravené místo pro pračku. WC je samostatné. K bytu náleží sklep v suterénu domu. V kuchyni, koupelně, WC a chodbě je položena příjemná světlá dlažba, v pokojích jsou zrenovované parkety. Výhodou tohoto teplého středového bytu jsou velmi nízké náklady na topení. Lokalita Petřiny je jedinečná množstvím městské zeleně, parků a venkovních sportovišť (park Ladronka, obora Hvězda). V místě je veškerá občanská vybavenost a vynikající dopravní dostupnost (Metro A 3 min chůze, tramvaje č. 1 a 2, přímý autobus na letiště). Byt je vhodný pro max. 2 osoby bez domácích mazlíčků.

For rent A NEWLY RENOVATED 2+KK in an attractive location in Prague 6 - Petřiny. The apartment is located on the 3rd floor of an insulated building without an elevator. The floor area of the apartment is 53 m2, there is a living room with kitchenette, which is equipped with brand new appliances: fridge, oven, hood, induction hob, there is a free space prepared to instal a dishwasher; bedroom with balcony, hallway with a lot of a storage space , bathroom and separate toilet. The apartment has a cellar in the basement of the house. The kitchen, bathroom, toilet and hallway are tiled, the rooms have renovated parquet floors. The advantage of this warm central apartment is very low heating costs. The Petřiny locality is unique for the amount of urban greenery, parks and outdoor sports grounds (Ladronka park, Hvězda game reserve). There are all civic amenities and excellent transport accessibility (Metro A 3 min walk, trams no. 1 and 2, direct bus to the airport). The apartment is suitable for up to 2 people without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu662021
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíObecní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetřiny
🚶 225 m (3 min)
PoštaPraha 616
🚶 387 m (5 min)
ObchodŽabka
🚶 240 m (3 min)
BankaFio banka Praha 6
🚶 326 m (4 min)
RestauraceAchtík
🚶 173 m (2 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 264 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 130 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Bubeníčkova
🚶 123 m (1 min)
Sportoviště
🚶 485 m (6 min)
Hřiště
🚶 137 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.