Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMezi Rybníky, Praha - Šeberov

Mezi Rybníky, Praha - ŠeberovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 3 m² • Sklep 1 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Majitel nabízí pronájem kompletně zařízeného (kromě TV, lednice a pračky - možné zakoupit od předchozí nájemkyně) bytu 2+kk s balkonem a kójí v novém bytovém domě. Obytná je plocha 53 m².

Dispozice bytu: zádveří s botníkem, věšákovou stěnou a velkým zrcadlem, chodba s velkou vestavěnou skříní, policí a elektrickým vrátným, ložnice s dvěma postelemi a nočními stolky, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a skříněmi, samostatné WC, obývací pokoj s kuchyňskou linkou (myčka, trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba a digestoř), TV stolkem, jídelním stolem se 4 židlemi, sedačkou nebo dvěma křesly.

Dlažba je v odstínu dřeva, topení centrální plynové, tříkomorová okna opatřena svislými žaluziemi, RJ45 zásuvky pro připojení na internet v ložnici a obývacím pokoji, TV české programy, bezpečnostní vstupní dveře do bytu.

Dům má kompletní IS, kamerový systém - parkoviště a obálka domu, společné chodby.

Pronájem je určen pro 1-2 dospělé osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Poplatky 4.000,- Kč. Nabídka zahrnuje 1 parkovací místo na uzavřeném soukromém parkovišti s elektricky ovládanou bránou. Kauce činí 2 měsíční nájmy.

Byt je dostupný od prvního února, ale je možné si ho prohlédnout již nyní.

An owner offers a rent of a fully furnitured (excluding TV, fridge and washing machine - possible to purchase from the previous tenant) two rooms with kitchenette flat in a newly built house. The flat has its own balcony and basement cubicle. The floor space is 53 sq m (570 sq ft).

The flat has an entrance hall with a jacket hanger, mirror and shoe cabinet. The hall contains a large inbuilt wardrobe, shelf and electric doorkeeper. The bedroom has two robust beds with two bedside tables. The shower contains a shower enclosure, washbasin and two wall mounted cabinets. There is a standalone WC with a wash basin. The living room contains an open-plan kitchen (dishwasher, stove, cooktop, microwave and extractor hood), TV table, dining table with 4 chairs, sofa or two armchairs (you can decide which you like more).

The floors are paved with wood pattern tiles. The house is heated with central gas heaters. There are three-chamber windows with vertical slats installed. It is possible to have an RJ45 internet outlet activated in the bedroom and in the living room. The flat has multiple TV outlets with Czech television programs available. There are security doors installed in the flat entrance.

The house surroundings and common areas are monitored with a camera system.

The rent is meant for 1-2 nonsmoker adults without pets. Utility charges are 4.000 CZK per month. This offer includes 1 private parking place with electronically operated gate. The refundable deposit is 2 months rent.

The flat will be available from 1st February and it is possible to see the flat already.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu668805
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 1 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDV Ladech
🚶 250 m (3 min)
PoštaPraha 44
🚘 3 329 m (7 min)
ObchodDaily Fresh
🚶 244 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 035 m (7 min)
Restaurace
🚶 453 m (5 min)
LékárnaLékárna Šeberov
🚶 385 m (5 min)
ŠkolaZŠ V Ladech
🚶 101 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 754 m (9 min)
SportovištěSportovní areál Šeberov
🚶 371 m (4 min)
Hřiště
🚶 188 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.