Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyU Kněžské louky, Praha - Žižkov

Rezervováno
U Kněžské louky, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+ kk. Z předsíně vstup na WC a do hlavního pokoj s kuchyňským koutem. Z hlavního pokoje vstup do koupelny a do druhého pokoje. Byt se nachází v klidné ulici ve zvýšeném přízemí. Okno v hlavní místnosti jsou situována do ulice, okno v druhé místnosti, která může sloužit jako ložnice, směřují do zahrady. Občanská vybavenost (školka, škola, supermarket) je v dochozí vzdálenosti. Okolí nabízí dostatek příležitostí pro sportovní vyžití a procházky v zeleni. Velmi dobré spojení do centra tramvají (zastávka Kněžská luka) nebo busem (zastávka Balkán). Přímá spojení na stanice metra Vysočanská, Palmovka, Želivského, a Můstek. Do centra 30 minut. Součástí bytu je velká hluboká vestavěná skříň, která nabízí dostatek prostoru pro uložení např. sezónních věcí, lednice a pračka. Parkování na ulici před domem. Platby za elektřinu a plyn jsou převedeny na nájemníka, ostatní poplatky (poplatek SVJ, vodné a stočné, poplatky za odpad) v celkové výši 2500 Kč měsíčně za 1 osobu (2 osoby 3 000 Kč měsíčně) jsou hrazeny jako záloha na služby a budou každoročně vyúčtovány na základě skutečných nákladů. Nájemníci mohou používat zahradu, která je součástí domu. První prohlídky od 31. 10., 17:00 - 19:30.

We offer for long term rent an apartment 2 + kk. From the hallway entrance to the toilet and to the main room with kitchenette. From the main room entrance to the bathroom and to the second room. The apartment is located in a quiet street on an elevated ground floor. The window in the main room are facing the street, the window in the second room, which can serve as a bedroom, facing the garden. Civic amenities (kindergarten, school, supermarket) are within walking distance. The surrounding area offers plenty of opportunities for sports and walks in the green. Very good connections to the centre by tram (stop Kněžská luka) or bus (stop Balkán). Direct connections to metro stations Vysočanská, Palmovka, Želivského, and Můstek. 30 minutes to the city centre. The apartment includes a large deep built-in wardrobe, which offers plenty of space for storing e.g. seasonal items, a fridge and a washing machine. Parking on the street in front of the house. Payments for electricity and gas are transferred to the tenant, other charges (HOA fee, water and sewerage, waste charges) in the total amount of 2500 CZK per month are paid as a deposit for services and will be billed annually based on actual costs. Tenants can use the garden, which is part of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu671803
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Předzahrádka 200 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDBalkán
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 34
🚶 417 m (5 min)
Obchod
🚶 308 m (4 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚶 663 m (8 min)
RestauraceTian Jin
🚶 78 m (1 min)
LékárnaLékárna U Bílého lva Jarov
🚶 439 m (5 min)
ŠkolaZŠ Chmelnice
🚶 311 m (4 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚶 555 m (7 min)
Sportoviště
🚶 449 m (5 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.