Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 3 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Přímý majitel pronajme 2+1, 55m2, P8 - Troja, Hnězdenská ul. Částečně zařízený, slunný byt s výhledem. Kuchyň zařízená spotřebiči (lednice, sklokeramická deska, digestoř, trouba, myčka, mikrovlnka, jídelní stůl a dvě židle, základní sada hrnců a sklenic). Koupelna se sprchovým koutem a pračkou, umyvadlem a koupelnovou skříňkou. Samostatné WC. V jednom pokoji je koberec a malá šatna se zrcadlem. V druhém pokoji je plovoucí podlaha a vstup na balkón (3m​2​). V předsíní jsou vestavěné skříně a věšák s botníkem. V celém bytě jsou na oknech žaluzie. Vše co vidíte na fotografiích je v bytě. K bytu náleží i samostatný sklep (3m​2​)​​. V domě je bezpečnostní služba. Přímo před domem je obchodní centrum Krakov, poliklinika Mazurská či park Velká skála a botanická zahrada. Stejně tak autobusová zastávka Krakov. Byt má centrální vytápění. Možnost kabelové TV a internetu, příprava pro telefon.

Cena 18.500,- Kč + 5.500,- Kč (počítáno na jednu osobu + 800,- Kč dvě osoby) poplatky. Kauce 24.000,- Kč.

Nájemné i zálohy za služby jsou splatné vždy předem, a to nejpozději do 25 dne, měsíce předchozího. Vratná kauce a první kompletní nájem (nájem + poplatky) splatné hotově při uzavření smlouvy. Byt je k dispozici ihned, nabízen přímým vlastníkem. Preferován dlouhodobý pronájem. Prosím nekuřáky, bez domácích zvířat (žádné kočky, psy, morče apod.).

POKUD ČTETE TENTO INZERAT NABIDKA JE STÁLÉ AKTUÁLNÍ!

Prohlídky jsou možné téměř každý den mezi 8 až 21.

https://my.matterport.com/show/?m=xrYRBSujrzS&sr=-.53,-1.12&ss=10

The direct owner rents 2 + 1, 55 m2, P8 - Troja, Hnězdenská street Partly furnished, sunny apartment with a view. Kitchen equipped with appliances (fridge, ceramic hob, hood, oven, dishwasher, microwave, dining table and two chairs, basic set of pots and glasses). Bathroom with shower and washing machine, sink and bathroom cabinet. Separate toilet. In one room there is a carpet and a small dressing room with a mirror. The second room has a floating floor and access to the balcony (3m 2). In the hall there is a built-in wardrobe and a hanger with a shoebox. There are blinds on the windows throughout the apartment. The apartment has a parking space in the garage and a separate cellar (3m 2). There is a security service in the house. Right in front of the house is the Krakow shopping center, the Mazurská polyclinic or the Velká skála park and botanical garden. As well as the Krakow bus stop. The apartment has central heating. Possibility of cable TV and internet, preparation for the phone.

Price 18,500 CZK + 5,500 CZK (calculated for one person + 800 CZK two people) fees. Deposit 24,000 CZK.

Rents and deposits for services are always payable in advance, no later than the 25th day of the previous month. Refundable deposit and the first complete rent (rent + fees) payable in cash at the conclusion of the contract. The apartment is available immediately, offered by the direct owner. Long-term rental preferred. Please non-smokers, no pets (no cats, dogs, guinea pigs, etc.).

IF YOU READ THIS ADVERTISING THE OFFER IS STILL CURRENT!

Tours are possible almost every day between 8 and 21.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu672174
Dispozice2+1
Dostupné od14. 7. 2021
Podlaží9
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrakov
🚶 251 m (3 min)
PoštaPraha 81
🚶 301 m (4 min)
ObchodJečmínek
🚶 296 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 236 m (3 min)
Restaurace
🚶 236 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 262 m (3 min)
Škola1. Střední ScioŠkola
🚶 668 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 821 m (10 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 450 m (4 min)
Hřiště
🚶 363 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.