Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyzlatnicka, Praha - Nové Město

zlatnicka, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné10 190 Kč

+ Poplatky za služby1 810 Kč


Malý ale slunný byt k pronájmu. Výborná lokalita, 3 minuty od Náměstí Republiky, nebo Masarykova nádraží.

Byt má velká původní okna se žaluziemi, kterými do bytu celý den proudí slunce.. Je situován v 5.tém patře s výtahem. Z oken je výhled na Chrám sv. Víta a Petrskou věž (mimo jiné :o)

Díky poloze v 5.tém patře a okny spíše od hlavní silnice je byt klidný.

V obytném pokoji, kde je i kuchynská linka s kombinovaným sporákem a lednicí jsou dlaždice, v ložnici jsou parkety. Kromě toho je byt nezařízený,ale v případě zájmu se můžeme domluvit na prodeji nábytku (je starý 6 měsíců)

Byt je dostatečně velký pro pár.

kontakt:

stazi@centrum.cz

james_chocolate@hotmail.co.uk

Small (36m) but bright, clean and excellently located flat in Prague 1 (Zlatnicka) on offer to rent. It is a 3-minute walk from Namesti Republiky metro (line B) and and a 10 minute walk from Florence (line A). Tram stops for numbers 3,5,6,14,24, and 26 are also just a couple of minutes walk away. It's only a 10- minute walk to the Old Town Square and two minutes away from the Palladium shopping centre.

The flat has large windows with a nice, though partially restricted, view from the living room and a view of St Vitus Cathedral from the bedroom (if you stand on tip-toes). It's on the fifth floor (there is a lift) and it isn't situated on the street side and therefore you can't hear any traffic. The flat is very secure (2 security doors on the 5th floor). We lived here very comfortably as a couple.

The bedroom has parquet flooring and the living room has floor tiles. It is unfurnished - though it does include a fridge and a gas cooker. If you are interested we may be willing to sell furniture items you can see in the photos (they are all less than six months old).

I am genuinely very sad to be moving out of this flat - it is only because we are buying another one that we are leaving. There is also no agent involved and thus no commission. The landlord is decent (though he doesn't speak English).

for more information please contact:

stazi@centrum.cz

james_chocolate@hotmail.co.uk

Thank you for your time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu67640
Dispozice2+kk
Podlaží5
Užitná plocha36
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.