Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyV Jámě, Praha - Nové Město

V Jámě, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné34 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie4 680 Kč


Nabízíme k pronájmu stylový, světlý, vzdušný a tichý byt o rozloze 110 m2 ve 4.patře budovy se zachovalým původním rázem začátku 20. století.

Byt po rekonstrukci se nachází ve velmi pěkném secesním domu s novým výtahem na čip pro maximální bezpečnost objektu, v klidné boční ulici nedaleko Václavského náměstí v centru Prahy.

Interiér s vysokými stropy a kompletně repasovanými lakovanými parketami.

Nedávno vyměněná špaletová okna za repliky původních s trojsklem zajišťují absolutní klid a pohodu v bytě stejně tak jako perfektní tepelně izolační funkci.

Z velkorysé vstupní haly jsou vstupy do 3 pokojů, koupelny s toaletou s vyhřívanou dlažbou včetně pračky značky MIELE, kuchyně s jídelnou a spíží a šatny.

Kuchyň a jedna z ložnic jsou orientovány jihozápadně do klidného vnitrobloku. Další dvě ložnice jsou orientovány směrem do ulice, které je jednosměrná a nepříliš frekventovaná.

Součástí vybavení je kuchyňská linka se spotřebiči a veškerým příslušenstvím, vestavěné skříně a úložné prostory.

Byt je plně vybaven.

Vytápění je zajištěno infrapanely Wellina od rakouského výrobce Infranot Heizsysteme GmbH. Značnou výhodou je úspora nákladů na provoz a zamezení kolísání teplot v bytě, rychlá a efektivní regulace tepla v jednotlivých pokojích a vhodnost pro alergiky. Aktuálně je tento způsob vytápění velmi ekonomický.

Měsíční náklady na bydlení činí 2.000 Kč + elektrická energie 4.680 Kč. K jednotce přísluší zděný sklep v 1PP o velikosti 10 m2.

Lokalita Nového Města v blízkosti Václavského náměstí poskytuje veškeré služby – obchody, polikliniku, divadla, restaurace, kavárny a bary, ale také knihovnu I školy od mateřských po vysoké. Místo je snadno dostupné tramvají např. zastávka Vodičkova, linky č. 3, 5, 6, 9, 14, 24 i metrem 5 min. pěšky metro A Můstek, 7 min. pěšky na B Národní třída a C Muzeum.

A luxurious, bright, spacy, and fully-furnished 110 m2 apartment at an exclusive location in the Prague city center.

The renovated apartment is on the 4th floor of a well-preserved Art Nouveau building from the beginning of the 20th century. The building is located on a quiet street close to the Wenceslas Square.

You will find a brand-new elevator in the building, accessible by using a chip only to ensure the security of the building.

The interior includes high ceilings and renovated original varnished wooden floors from the beginning of the 20th century.

New replicas of the original windows were recently installed. Tripple glazing ensures high insulation function and complete silence inside the apartment.

Right after entering the apartment, you will find a spacious hall. All three rooms, a bathroom, a kitchen with a dining room, and a closet can be entered directly from this hall.

The modern bathroom has a heated floor and a MIELE washing machine.

The kitchen and one of the bedrooms are oriented to the Southwest while its windows face a quiet courtyard. Two of the bedrooms are facing a quiet one-way street.

In a fully-equipped kitchen, including built-in kitchen appliances, you will find a pantry perfect for storing food, kitchen tools, etc.

The apartment is fully furnished.

Infra panels Wellina, made by an Austrian Infranot Heizsysteme GmbH, ensure lower heating costs and secure stable temperatures in the apartment. It makes it easy to regulate the temperature in each room and is recommended for people with allergies.

Monthly costs are around 2.000 CZK + electricity costs 4.680 CZK). A 10m2 brick-wall basement belongs to the apartment.

The location near Wenceslas Square offers residents all necessary services, e.g., shops, grocery stores, hospitals, theaters, restaurants, cafes, bars, a library, and a broad spectrum of schools from kindergartens to universities. Regarding public transportation, the nearest tram station includes trams 3, 5, 6, 9, 14, and 24, which are only a few minutes’ walk away. It takes 5 minutes by foot to metro A – Můstek, 7 minutes to metro B - Národní třída, and metro C Muzeum.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu680315
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 10 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVodičkova
🚶 175 m (2 min)
PoštaDHL Express
🚶 647 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 204 m (2 min)
BankaAir Bank
🚶 153 m (2 min)
RestauraceAichi Sushi
🚶 17 m (0 min)
LékárnaPharma 2
🚶 152 m (2 min)
Škola
🚶 251 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 612 m (7 min)
SportovištěOasis City
🚶 419 m (5 min)
Hřiště
🚶 411 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.