Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Družstva Ideál, Praha - Nusle

Rezervováno
U Družstva Ideál, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 760 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Plně zařízený byt 2+kk (45m2) ve 3.patře činžovního domu v klidné lokalitě u parku Jezerka (Praha 4 - Nusle), 10 minut pěsky od nákupního centra Arkády-Pankrác a metra C (Pankrác) v ulici U Družstva Ideál č. 6. SZ orientace.

Měsíční nájemné 17.000,- Kč (nejsme plátce DPH – přímo od majitele) + plyn a elektrina (prepsane na Vas). Kauce je ve výši jednoměsíční platby.

Celková výměra 45m2 s obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným varnou deskou, el.troubou, lednicí a myčkou, jídelním stolem, s koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, a ložnicí. V bytě je pračka a komora. Další úložné prostory nabízejí skříně ve vstupní chodbě, ložnici a ve sníženém podhledu vstupní chodby. Prádlo lze věšet i na uzamykatelném společném balkóně. Topení je plynové, etážové, kotel slouží zároveň k přípravě teplé vody.

Dům je cihlový z konce 20.tých let, udržovaný (družstevní výstaba), na podlahách místností bytu je vinyl, popř. plovoucí podlaha (vstup) a dlažba (koupelna). V dome neni vytah.

V okolí je v dochozí vzdálenosti veškerá občanská vybavenost - restaurace a obchody všeho druhu, banky, kanceláře a úřady, hobby market, divadlo atd.

Jedinečná poloha a dostupnost automobilem z hlavní pražské magistrály z dálnice D1 od Brna nebo městskou dopravou: zastávka metra trasy C – Pankrác. Parkovaní na ulici (modrá zóna).

-----------------------

Fully furnished 1 bedroom appartment (45m2) in a quiet location near Jezerka park - on leafy street U Družstva Ideál 6 (Prague 4 - Nusle), 10minutes walking distance from Akrády-Pankrác (a modern shopping and social center) and subway line C (Pankrác). The appartment is situated on 3rd floor. NW orientation.

Rent is 17.000 CZK (per month, directly from the owner, no extra fees) + gas and electricity. One-month payment deposit.

The flat is located on the 3rd floor and consists of living room with a kitchen corner equipped with cooktop, oven, refrigerator and dishwasher, bathroom with shower corner, basin, WC, and bedroom. There is also a washing machine and a storage room. Another storage space is in the bedroom and hall

wardrobes, and inside reduced ceiling in the hallway.

The brick house itself is well maintained, the floor within the apartment is coated with vinyl and floating floor (hallway). The heating/hot water is a gas-based unit only for the apartment space. There is no elevator.

Public amenities in the neighborhood, all within walking distance (shopping mall, restaurants, banks and offices, hobby market, theatre ...)

Direct car access from the D1 highway, by public transport „C“ subway (Pankrác). Street parking available (blue zone resident parking).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu681736
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 10. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDSdružení
🚶 301 m (4 min)
PoštaPraha 45
🚘 2 163 m (5 min)
Obchod
🚶 94 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 598 m (7 min)
RestauraceRestaurace U Kouřilů
🚶 347 m (4 min)
LékárnaLékárna Gemini
🚘 1 333 m (3 min)
ŠkolaZŠ Sdružení
🚶 258 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 174 m (2 min)
Sportoviště
🚘 674 m (2 min)
Hřiště
🚶 269 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.